Sorun; Burnunuz

Yatırımlar…

Rakamlar…

Büyüme, enflasyon, itibar vs…

Kâğıdın üzerinde kalemin yalan kusması.

İtirazımız ve reddiyemiz elbet var lakin kısaca şunu söyleyeyim; kalkındığımız doğrudur ama asla gelişmiyoruz… Bilakis gelişim adına aksi yönde bir ilerleyiş var.

Lakin hadi bir de şunları konuşalım, Kurtulmuş, Soylu, Tuğrul, Davutoğlu, Akdoğan beş-geniyle; ahlak ne olacak, adalet, terör, dış politika, Suriye vs…

Kısaca sıralıyım,

Gazetelerin 3. Sayfa haberlerinin mes’ulü ‘sizden önceki hükümetler midir?’

Haberler izlenmez oldu, cinnet, tecavüz, her nevi ahlaksızlık, sapıklık vs… müsebbibi (günahım kadar sevmesem de) paralel yapı mıdır?

Ülkemiz, Ortadoğu bataklığına yavaş yavaş çekilirken (Türkiye maalesef Afganistan olma yolunda) ve bölücü terör, tarihinin en şaşaalı dönemini yaşıyorsa sebep ‘kafatasçı MHP’ midir?

İş ehline değil de sâdığınıza veriliyor, makamlar, rütbeler, nişanlar keza… Bu marazın kaynağı da darbeciler midir?

Arap Baharı diye başlayan zemheri ile koskoca İslam Âlemi ne hâle geldi, dönüp de bir bakın, zalimlere polis kortejinde dik duran resmi sendika eylemleriniz ile mi Ali’nin evladı Hüseyin olacaksınız? Başta Suriye ve sonra tüm Ortadoğu’da akan kanın sebebi de Kızılbaşlar mıdır?

15 yıldır can yakan, eline aldığı bürokratlarla çok çıbanın başı olan ‘cemaat’in bu süre zarfında en büyük dayanağı Chp’midir?

Ve daha onlarca girizgâh cümlesi…

Cevabımız; elbette Hayır !..

Şimdi ise teslim olmamış bir kaleye, MHP’ye hücum çabaları…

‘Bu kadar ahlak, diklik, millilik, Pentagon’a ve siyonistlere bunca mesafe, çözüm süreci gibi global planlara en başta reddiye, Maturidi bir İslami duruş, çok Türk, hep haklı, temiz bir MHP’ sizin, yazının başından beri saydığımız lümpenliğinizin dünyada en büyük düşmanı, ahrette şikayetçisi olacaksa elbette ki muradınız ve duanız suçunuza ortak bir MHP’dir.

Benim jenerasyonumun yaşı 40 civarı, biz Alparslan Türkeş adında bir koca adama ‘Başbuğ’ derken, o koca adam mahkemelerde savunma veriyordu, binlerce evladı da cezaevlerinde çilesini tamamlıyordu. Ve biz çocuktuk, acı MHP’nin her yerindeydi. Bu sevdayı gönlümüze koyduğumuzda yüzü gülen tek bir adam görmedik etrafımızda. O sebep ‘o yalancı istikbale bir perde indir’mek bizim zafer diye bildiğimizdir. Hâsılı sekülerizm mezhebinin Ülkücü Hareketi teslim almasına müsaade etmeyeceğiz, zira bu ülkede Müslüman kalan tek şey bizim fikrimizdir, duruşumuzdur. Biliriz ki başımızın dik olması ne büyük iktidardır.

MHP, Hakkın kalesi olarak kalacak…

Ülkeyi bunca zaman yönetenler de tarihin en iş bilmezleri, safları, kandırılanları… Burunlarını soktukları coğrafyalar, işler, alanlar ne hale geldi, aşikâr… Yalandan uzayan burunlarınızı, burçlarımızdan, bizden uzak tutun.

Selametle…