Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bir yeniliğe daha imza attı. Aylık olarak yayınlanan Ülkü Ocakları Dergisi artık Türkçe dışında 4 dilde daha yayınlanacak. Dergi, İngilizce, Rusça, Arapça ve Farsça olarak internet ortamında yayınlanacak.

Başlattıkları proje kapsamında Ülkü Ocakları Dergisi’nin sınırları aştığını belirten Ülkü Ocak’ları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Dünyanın birçok yerinde milli kimlikleri unutturulmak istenen soydaşlarımız için öze dönüş çağrısı olacaktır” dedi.

Yıldırım, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin: Her ülkücü, çift başlı kartal gibi olmalıdır. Bir başı doğuya bir başı batıya bakmalıdır. Bir doğu, bir batı dilini öğrenmelidir sözü bizim için rehber olmuştur. Artık Ülkü Ocakları Dergisi hitap kitlesini genişleterek sınırlarımızı aşacaktır.. Dünyanın birçok yerinde milli kimlikleri unutturulmak istenen soydaşlarımız için öze dönüş çağrısı olacaktır.. Aynı zamanda Türk milliyetçiliği fikrinin uluslararası arenada tanınmasıyla birlikte insanlığın ortak değerlerine de katkı sağlayacağı kanısındayım” ifadelerini kullandı.