Taş Medreseli Ülkücüler "Ülkü Ocakları Genel başkanının söylediği her kelimenin noktası ve virgülüne kadar yanında ve arkasındayız, Ülkü Ocaklı olmaktan şeref ve onur duyarız" dediler.

Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkanı Naim Yanık yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Ülkü Ocaklar;Başbuğ Alparslan Türkeş'in Ülkücülere armağanıdır.

Türk-İslâm Ülküsüne inanan ve bu uğurda işkencelerin yıldıramadığı,idam sehpalarına çıkmayı göze almış,bu inanmışlıklarıyla,çile dolu günleri geride bırakmış,acılarla dolu ama bir o kadar da,onurlu,şerefli bir geçmişe sahip kişilerin oluşturduğu bir ülkü yuvasıdır.

Ülkücüler bu yuvada vatan,millet,bayrak, ezan,lider,teşkilat, doktrin gibi,milli ve manevi değerleri için gözü kapalı ölüme gitmeyi öğrenirler,bu değ...erleri tartişmaya açtırmazlar.

Ülkü ocaklarında siyaset yapılmaz,idelojileri Türk kültürü ve İslâm ahlakına uygun gençler yetiştirmektir.

İşte Ülkü Ocakları böyle yerlerdir,Ülkü ocaklarında yetişen Ülkü neferi ile başkanı arasındaki tek fark disiplin silsilesidir,her Ülkücü,diğer Ülkücünün kardeşidir ve birbiri için ölümü göze almış ülke sevdalılarından oluşur,Milliyetçi hareketin damarları ve damarlarındaki kandır Ülkü Ocakları ve ülkü erleri,hepsi tepeden tırnağa liderlerinin emrindedirler,Ülkü Ocakları Genel başkanının söylediği her kelimenin noktası ve virgülüne kadar yanında ve arkasındayız.

Ülkü Ocaklı olmaktan şeref ve onur duyarız.


Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkanı
Naim Yanık