Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz “MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ülkü Ocakları'na ve Ülkücü Gençliğe verdiği değer ve önemle” ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

Olcay Kılavuz'un açıklaması şu şekilde:

TÜRKMENBEYİ LİDERİMİZ SN. DEVLET BAHÇELİ BEY’E ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİ ADINA TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi 12. Büyük Kurultayımız’da geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticiliği, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve kutlu yuvamızın çeşitli kademelerinde görev yapmış birçok Ülküdaşımız; Liderimizin takdirleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak vazifelendirilmiştir.

Geleneklerine bağlı kalarak ilerlemeyi şiar edinen Ülkücü Hareket, dış mihrakların partimizi ele geçirmesine müsaade etmemiş, doğal süreci içinde yenilenmiş ve kendi belirlediği takvim doğrultusunda kurultayını tamamlamıştır.

Çağa Türk’ün mührünün vurulması adına mihenk taşı olan ve “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” temasıyla gerçekleştirilen, tarihi öneme sahip kurultayımızda yapılan bu görevlendirmeler; Ülkü Ocakları teşkilatlarımızda büyük bir heyecan ve motivasyona vesile olmuştur.

Türk gençliğinin, hamken piştiği Türklük şuuru ve İslam ahlakı ile donatıldığı kutlu ocağımızdaki sorumlulukları sonrasında Ülküdaşlarımızın davamızın çeşitli kademelerinde görevlendirilmesi bizlere tarifsiz bir onuru ve mutluluğu yaşatmıştır.

Liderimizin Sayın Devlet Bahçeli'nin Ülkü Ocakları'na ve Ülkücü Gençliğe verdiği değer ve önem genç Ülküdaşlarımızda büyük bir çalışma azmi ve kararlılığını ortaya çıkarmıştır.

Ülkü Ocakları’na duyduğu güven ile bizlere dünyanın en büyük bahtiyarlığını ve gururunu yaşatarak, Milliyetçi Hareket Partisi 12. Büyük Kurultayımız ’da; Merkez Yönetim Kurulu’nda ve Merkez Disiplin Kurulu’nda Ülkü Ocaklı dava arkadaşlarımıza yaptığı görevlendirmelerden ötürü, Ülkücü Türk gençliği adına Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye can-ı gönülden teşekkürlerimi ve saygılarımı arz ediyorum. Cenab-ı Allah kendilerine sağlık ve afiyet versin.

Başbuğumuzun ve şehitlerimizin emaneti, Liderimizin göz bebeği olan Ülkü Ocakları, her zaman ve her şartta bahaneye sığınmadan, geri adım atmadan Türk gençliğini ilim, iman, ahlak ve ülkü esasında yetiştirmeye devam edecektir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde ve izinde olarak kararlılıkla ilerleyeceğiz. Bu vesile ile partimizin MYK ve MDK üyesi seçilen tüm kıymetli partililerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Olcay Kılavuz

Ülkü Ocakları Genel Başkanı
22 Mart 2018