Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz İP'li Müsavat Dervişoğlu'nun son dönemdeki sevyesiz açıklamalarına cevap verdi. Olcay Kılavuz açıklamasında “Siyasetin yüz karası olan şahsın rezil çantacısı, son günlerde yaptığı açıklamalarla kendini ne kadar ucuzlaştırdığını bir kez daha cümle aleme gösterdi” dedi.

Olcay Kılavuz'un açıklaması şu şekilde:

NE MÜSAVATTAN BİR İZ VAR, NE DERVİŞLİKTEN ?

“İlkesi döneklik, besini riyakârlık,

Ne müsavattan bir iz var, ne dervişlikten

İnsanda olmaz gerçi bunca oynaklık

Ne ummuştun ne buldun şimdi kalleşlikten?

Ar damarın patlamış, edep, hayân kalmamış”

Siyasetin yüz karası olan şahsın rezil çantacısı, son günlerde yaptığı açıklamalarla kendini ne kadar ucuzlaştırdığını bir kez daha cümle aleme gösterdi.

Ayıkken Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in elini öpmek için fırsat gözlerken, kendinde olmadığın zaman ise alçakca yüzsüzce hakaretlerde bulunuyorsun. Bu mu senin adamlığın?

Köpek bile yemek yediği kapıya nankörlük etmez. Sana görev veren, yıllarca makam emanet eden, her şeyini borçlu olduğun Liderimize hayasızca ve arsızca dil uzatıyorsun. Senin köpek kadar bile değerin yok!

Vefadan, ahlâktan, maneviyattan, edepten yoksun bu şer topluluğuna diyorum ki; kendinize gelin aklınızı başınıza alın. Bizler sabırlıyız, sağduyuluyuz, soğukkanlıyız ama kimsenin yaptığını unutmayız ve kimseden de alacaklı kalmayız.

Dilinize sahip olun ki dilinizi yakmayın!