Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz “Dün el etek öpmek için kendini parçalayanlar, bugün bir proje olan ablalarının çantacılığını ve ayakçılığını yapmaktadırlar. Pavyoncu şehzadeliğinden artistliğe oradan klavye delikanlılığına terfi eden aslan parçasının cesaret yüklü paylaşımları sayesinde nereye terfi edeceğini de merakla bekliyor, kendisini film setinde zannediyor olmasını da yaşadığı akıl tutulmasına bağlıyoruz.” dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un açıklaması şu şekilde:

“Dün el etek öpmek için kendini parçalayanlar, bugün bir proje olan ablalarının çantacılığını ve ayakçılığını yapmaktadırlar.”

Vatan hainleri ile aynı safta duran, adeta ipsiz sapsız deyimini canlı tutmak adına yaşayan, bütün haysiyet ve onurunu bu hareketin eskisi olmaktan alan zevatın hezeyan dolu açıklamalarını ibretle izlemekteyiz.

Kurdukları zillet ittifakı aziz milletimizin nazarında karşılık bulmayınca mağdur edebiyatını oynamayı akıllarına getiren taklacı ve çantacı olarak tanınan izzetsiz şahıs ve yardakçılarının iftiraları hiçbir anlam ifade etmeyecektir.

Pavyoncu şehzadeliğinden artistliğe oradan klavye delikanlılığına terfi eden aslan parçasının cesaret yüklü paylaşımları sayesinde nereye terfi edeceğini de merakla bekliyor, kendisini film setinde zannediyor olmasını da yaşadığı akıl tutulmasına bağlıyoruz.

Ülkücü Türk Gençliğinin milletimiz ve davamız adına nerede durduğu ne yaptığı ortadadır. Ülkücü Gençliğin sokaklarda olmamasını “devlet ve millet düşmanlarına dümen tutmak” olarak yorumlamak siyasi omurgasızlıktan çok öte dumanlı bir kafa ve anasondan bulanmış bir zihniyetin ürünü, hainliğin daniskasıdır. Hiçbir ülküdaşımız; kurulan ucuz oyunların, sinsi tuzakların, kirli tezgâhların tarafı olmayacaktır. Sağduyu ve soğukkanlılıkla gelişmeleri takip edip Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatlarını harfiyen yerine getirecektir.

Türk ve Türkiye düşmanlarının odak noktası, daldan dala konan siyasi mevtaların sığınağı haline gelen, Türk aleyhtarları tarafından pohpohlanan siyasi oluşumun başını çeken sokak kabadayısı ağzıyla konuşarak delikanlıca tavır takındığını zanneden, şirretlikte, çirkeflikte sınır tanımayan, Nene Hatunlardan, Tomrislerden ve asil Türk kadını kimliğinden bihaber olan ablalarının konuştukça kendini düşürdüğü duruma gülüyoruz.

FETÖ’nün İP’iyle kuyuya inen bu zerzevatın akıbeti milletimizin takdiriyle hazin olacaktır. Bu şer odaklarının kimlerle ittifak yaptığı meydandadır.

Bölücü örgütün taşeronu olan, sözcülüğüne soyunan partilerle ittifak yapan, vekil alışverişinde bulunan, seçmen ortaklığına girişenlerin bu tarz söylemleri “kişi kendinden bilir işi” atalar sözü şiarınca apaçık ortadadır.

El etek öpmek için yarışanların, hoşgörüden bahsetmesi ne kadar ironiyse, kaos çıkarmak için yarışması da o derece hazindir. Ama bu sözlerin telafisi mümkün olmayacaktır. Çantasını taşıtanlar, çantayı salyaları aka aka onursuzca taşıyanlar, ayakçılıkta zirveye oynayanlar Türk’ün üstünde oyun kuranlar tarihin sillesini yiyeceklerdir. Ülkücü gençlik bütün kışkırtma ve provokasyonları yıkıp geçecektir.