MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter twitter hesabından yaptığı açıklamalarda Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na çok ağır ifadelerle cevap verdi.

Yönter ilk mesajında Ali Babacan’a “Devasız Ali Babacan, mezarlıktan geçerken ıslık çalan korkak gibi... Kuru sıkı atıyor, Liderimizin sıkleti olmadığından içtiği süt kadar sallıyor! Züğürt Babacan, sim kartını yazan efendilerine söyle, seni yeniden programlasınlar, hiç olmazsa sefil kafana Bozkurt’u tanıtsınlar...!” dedi.

İkinci mesajında Ahmet Davutoğlu’nun daha önce ifade ettiği “Eğer bir gün nefsi hesaplarımdan dolayı bana rüyamda dahi göremeyeceğim makamları altın tepsi de sunan adama ve o adamın davasına ve onunla yol yürüyenlerin sevgisine, muhabbetine ihanet edersem gelin yüzüme tükürün...” sözlerini hatırlatan Yönter Ahmet  Davutoğlu'na yönelik mesajını şu şekilde bitirdi.

“Yüzüne tükürülecek bu şahsın her sözü yalandır, iftiradır”

İzzet Ulvi Yönter'in bu mesajlarına, daha önce İP'ten Ahmet Davutoğlu'nun partisine geçen Hasan Seymen "Davutoğlu'nun böyle bir açıklaması yoktur" şeklinde cevap verdi.

Yönter Hasan Seymen'e de şu sözlerle cevap verdi:

"Bir sen eksiktin, İP’te meşhur olamadın, şansını burada deniyorsun... Bay Seymen siyasi fırıldağa dönmüşsün, bana laf yetiştirmeyi bırak, güneş gibi parlayan gerçeklere bak... Yüzünüz uzaktan seçilmiyor, yakından tanınmıyor, çünkü... Anla işte..."