MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın “Bu akşam Halk Tv’de MHP’ye yönelik hakaret ve iftiralarda bulunan Şaban Sevinç ve benzerlerine” çok sert cevap verdi.

MHP'li Yalçın'ın twitter adresinden yaptığı açıklama şu şekilde:

HDP ile kol kola giren CHP’nin sözcüleriyle medyadaki destekçilerinin partimize yönelik suçlamaları haksız ve ölçüsüzdür. Akıl almaz yavelerle yapılan saldırılar, tamamen negatif algı oluşturmayı amaçlamaktadır.
Bu örneklerden biriside an itibariyle Halk TV ekranlarından MHP’ye saldıran Şaban Sevinç ismiyle bilinen tetikçidir. MHP’nin kongre yapamadığını iddia bu densiz CHP’nin bugünkü halipürmealini başarı gibi gösterecek kadar adileşmiştir.

Bu ve benzerleri bütün bunları yaparken, içlerinde ayrılıkçı Marksistleri barındıran, HDP ile ahbap çavuş ilişkisine giren,  ülkemizi batılı emperyalistlere şikâyet eden bir partinin Türkiye’nin geleceği hakkındaki samimiyetine inanmak imkânsızdır.

Terörü teşvik eden, PKK ile organik bağ içinde bulunan, bölücü terör örgütünün siyasi kanadını oluşturanların, CHP ile gizli açık ortaklık etmesi; ikiyüzlülüğün, pişkinliğin ve gözünün içine baka baka milleti aldatmanın fotoğrafıdır.

MHP’ye dil uzatanlar, aslında CHP'nin HDP çizgisine geldiğini görememektedir. Belki de bu gerçek görmezden gelinmektedir.

Daha öncede ifade ettiğimiz gibi bu aziz millet Atatürk’ten kalan zengin birikimin günümüzde ki mirasyedisi ve Cumhuriyet’in yüz karası CHP’nin cepheleşme kayığına binmemiş ve binmeyecektir.

Başta Halk Tv’nin sefil mahlukları olmak üzere CHP yanlısı gazete ve televizyonlar; MHP’nin politikalarıyla ilgili makul, ayağı yere basan eleştirilerde bulunmak varken, iftira ve karalama yolunu tercih etmişler, kelam ve kalemlerini fitne ve bozgunculuğa tahsis etmişlerdir.

Saban Sevinç ve benzerleri gibi Milliyetçi Hareket Partisini hedef alan çok ortaklı saldırı ve operasyonun kumanda merkezini olan CHP’de 2019 seçimleri için şimdiden yangın çıkmış, alevler bacayı sarmıştır.
MHP’nin niyetini anlamayan, anlamak istemeyen CHP destekçisi bu tip medya mensupları; gerek gazetelerindeki köşelerinde gerekse televizyonlarda işgal ettikleri haber programlarında partimiz aleyhinde kampanya yürütmektedir.

Bu kampanyalar sırasında Türkiye’nin gerçeklerini kavramaktan uzak ve sığ bakış açısıyla yapılan yorumlarla hakikatler saptırılmaktadır.

CHP yandaşı gazeteciler ve medya organları; bugüne kadar kaos baykuşu, felaket tellalı olmaktan öteye geçememişler, ideolojik kamplaşmaların, politikada kin, nefret ve düşmanlığın teşvikçisi olmuşlardır.
Malum medya; kendileri gibi düşünmeyenlere iftira atmayı, düzmece bilgilerle onlar aleyhinde karalama kampanyaları yürütmeyi meslek ve meşrep edinmiştir. Alayına lanet olsun.