MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Miilletvekili Prof.Dr.Semih Yalçın, FETÖ’cü hain Ergün Babahan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili hadsiz ifadelerine yönelik sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Babahan’ın, “Türkiye halkları Bahçeli'siz bir siyaset dönemine hazır olmalı.'' tweetini ABD’nin Türkiye Büyükelçiliğinin de Twitter sayfasından beğendiğini vurgulayan Semih Yalçın, “MHP Lideri Devlet Bahçeli’siz bir siyaset hayali kuruyorsunuz ya, daha çok beklersiniz!” dedi.
 
İşte Semih Yalçın’ın o açıklamaları:

FETÖ’cü hain Ergün Babahan, “Türkiye halkları Bahçeli'siz bir siyaset dönemine hazır olmalı.'' diye tweet atmış, ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği de Twitter sayfasından beğenide bulunmuş.
 
Kim kimin arkasında, biz zaten biliyoruz. Bilumum FETÖ militanları ve onlara destek veren cümle Amerikan yönetimi, avucunuzu yalarsınız!
MHP Lideri Devlet Bahçeli’siz bir siyaset hayali kuruyorsunuz ya, daha çok beklersiniz!
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli sağlığına kavuşmuştur; önümüzdeki hafta partimizin başında olacaktır. Onun fevtini ve mevtini bekleyen siyasi mevtalarla emperyalist ağababaları, hayal kırıklığına uğrayacaksınız!
 
Ergün Babahan haini ve onu destekleyen Amerikan yönetimi! Bilmelisiniz ki “Türkiye Halkları” diye bir şey yoktur. Sadece “Türk Milleti” vardır. Bu hakikati Yok saydıkça karşınızda Milletimizi ve Onun bekası için ant içmiş MHP’yi bulacaksınız.

İşte MHP'li Semih Yalçın'ın sert tepkisine neden o paylaşım ve elçiliğin beğenisi...