MHP Manisa milletvekili adayı Erkan Akçay seçim çalışmaları kapsamında gittiği Turgutlu’da yoğun bir program gerçekleştirdi. Turgutlulu muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek programına başlayan MHP’li Akçay kaymakamlık, nüfus müdürlüğü, vergi dairesi ve mal müdürlüğünü ziyaret etti. Turgutlu Küçük Sanayi Sitesinde esnafla bir araya gelen Akçay daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şubesini ziyaret etti. Aile çay bahçelerinde Turgutlulularla uzun süre sohbet eden Akçay akşam da Avşar mahallesindeydi. Akçay’a programı boyunca ilçe başkanı Orhan Sayar, belediye başkanı Turgay Şirin ve ilçe teşkilat yöneticileri eşlik etti.

Konuşmalarında 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayan Akçay seçimler için son dönemece girildiğini belirtti. Türk milletinin Pazar günü sadece meclisi ve hükümeti değil Türkiye’nin geleceğini de oylayacağını belirten Akçay “Amacımız Cumhur İttifakı’nın yüksek bir oy oranına ulaşması, MHP’nin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesidir. Seçimlerde Türkiye’nin huzurunu bozmak için her yolu mubah gören bir yıkım ittifakına karşı mücadele ediyoruz. MHP’ye ilişkin kamuoyu araştırması görünümlü algı operasyonları yürütülüyor. İnşallah milletimiz 24 Haziran’da oyunu bozacak, MHP’yi meclise güçlü bir şekilde gönderecek, ülkemizin yönetimini Cumhur İttifakı’na emanet edecektir.” dedi.

“Türkiye’nin Gelecek Umudu Cumhur İttifakı”

Akçay açıklamalarına şöyle devam etti:

“5 benzemez ittifakı yıkım için bir araya gelmiş, PKK’ya şirin görünme yarışına girmişlerdir. CHP, İP, SP bir araya gelmiş PKK uzantısı HDP’nin barajı aşması ve meclise girmesi için çabalıyor. Bu yıkım ittifakı PKK ve FETÖ’nün hedeflerine sahip çıkıyor. Buldukları her mikrofonla Kandil’e, İmralı’ya, Pensilvanya’ya el sallıyorlar. Yıkım ittifakına karşı Türkiye’nin gelecek umudu Cumhur İttifakı’dır.”

“24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tam olarak uygulamaya geçecektir. Milletimiz 16 Nisan Referandumuyla onayladığı yeni hükümet sistemini 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’yla tescil edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi altında imzası olan, gerçekleşmesinde payı bulunan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesi, ülkemizin istikrar içinde demokratik normalleşmeye kavuşabilmesi için her fedakarlığı yerine getirecektir. Mevzu bahis vatan olduğunda sınır tanımayacağımızı dost da bilir, düşman da bilir. MHP yeni dönemde güçlü bir mecliste yerini alacaktır. MHP geçmişin muhafızı, geleceğimizin mimarıdır. Dik baş, tok karın, mutlu yarın için MHP.”