CHP ile HDP, Pkk ve FETÖ terör örgütü arasındaki işbirliğine dikkat çeken Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “CHP, HDP-Pkk ve FETÖ’nün kuyruğuna takılmış adeta ruh üçüzü olmuştur. HDP, Pkk ve FETÖ sempatizanları CHP yönetimine çöreklenmiştir. Türk Milleti CHP’nin nasıl devşirildiğini ibretle izlemektedir. CHP’nin bu hali Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu incitmektedir.” dedi.

HDP’YLE YATAN PKK İLE KALKAN CHP, KÜRESEL EMPERYALİZMİN BEKÇİSİ TÜRKİYE DÜŞMANLARININ SÖZCÜSÜ OLMUŞTUR

CHP’nin Türkiye’nin milli meselelerine her zaman karşı çıktığını söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay,  Twitter üzerinden yaptığı açıklamada,“ CHP Türkiye’nin milli meselelerine her zaman karşı çıkmış, Türk düşmanlarıyla ağız birliği yapmıştır. HDP’yle yatan Pkk ile kalkan CHP, küresel emperyalizmin bekçisi Türkiye düşmanlarının sözcüsü olmuştur. CHP, Berlin’de Türk düşmanlarıyla buluşmuş, Suriye konferansına Türkiye düşmanlarını davet etmiştir. Terör örgütü ve yabancı ajanlar CHP’ye ayar vermiş, CHP Genel Başkanı ve sözcüleri kızarmayan yüzleriyle kös kös dinlemiştir.” dedi.  

CHP TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLERİ HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERİMİZE CEVAP VEREMİYOR

CHP’nin gündem saptırmaya çalıştığını söyleyen MHP’li Akçay, “ Sayın Genel Başkanımız CHP-HDP-Pkk arasındaki işbirliğine dikkat çekmiş, CHP ile HDP’nin aynı kulvar ve kumanda merkezine sabitlendiğini, CHP-HDP-İP-SP arasındaki anayasa hazırlık masalarının ve kirli ilişkilerin Türkiye muhaliflerini umutlandırdığını ifade etmiştir. Sayın Genel Başkanımız, CHP Genel başkanı ve sözcülerinin eylem ve açıklamalarıyla suç işlediğini, CHP ile HDP arasındaki ilişkinin incelenmesi ve CHP Genel Başkanı’nın suç teşkil eden eylem ve değerlendirmeleri için MHP tarafından komisyon kurulduğunu ifade etmiştir.  CHP, HDP ve Pkk ittifakı deşifre olmuş, zillet ittifakı çatırdamaya başlamıştır. CHP gündem değiştirmek için her zaman olduğu gibi yine Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Sayın Genel Başkanımıza saldırmaktadır. CHP’li Özel Sayın Genel Başkanımızın açıklamalarına cevap veremiyor. “ Biz HDP ve Pkk ile işbirliği yapmıyoruz. Bizim açıklamalarımız suç teşkil etmiyor. ” diyemiyor. Pkk ve HDP’nin hamiliğini yapan CHP, Sayın Genel Başkanımızın CHP-HDP-Pkk işbirliğine yönelik eleştirilerine cevap vermek yerine sağlık üzerinden Sayın Genel Başkanımıza saldırmaktadır. CHP sözcüsüne Allah ıslah etsin demekten başka ne denilebilir ki?” dedi.  

CHP’NİN İTTİFAK YAPMADIĞI TÜRKİYE DÜŞMANI VAR MIDIR?

CHP’nin Türkiye düşmanlarıyla ittifak yaptığını söyleyen MHP’li Akçay, “ Kandil’in taleplerini Meclise kanun teklifi olarak taşıyan CHP, “ittifakımızı genişleterek sürdüreceğiz” diyor. Kandil, Pkk, YPG, Pensilvenya ve Türk düşmanlarıyla ittifak yapan CHP’nin ittifak yapacağı daha kim kalmıştır? İttifak yapmadığı bir tane Türkiye düşmanı var mıdır?” diye sordu.  

CHP’Yİ HDP VE PKK ÇİZGİSİNE GETİRDİLER

Bugünkü CHP yönetiminin CHP’yi HDP ve Pkk çizgisine getirdiğini söyleyen MHP’li Akçay, “ İç hesaplaşmayı, parti içi kavgası hiç bitmeyen CHP daha iyi bilir. Atatürk’ün CHP’sini HDP ve Pkk çizgisine getirmek için nasıl hesaplar yaptığınızı, CHP’deki ulusalcıları tasfiye etmek için ne oyunlar oynadığınızı Türk Milleti ibretle izlemektedir.” dedi.

CHP, HDP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINI İSTEMİYOR

MHP’nin hakkında fezleke hazırlanarak TBMM’ye sevk edilen milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde oy kullanacağını söyleyen MHP’li Akçay, “ TBMM’ye 44 milletvekilinin dokunulmazlık doyası sunulmuştur. Sayın Genel Başkanımız “Görevi, unvanı, siyasi pozisyonu, makamı ve konumu ne olursa olsun, hiç kimse suç işleme özgürlüğüne, suçluyu övmeye, ihanete hizmet ve refakat etme tercihine sahip olamayacaktır.” demiştir. Dokunulmazlık dosyalarından 40’ı HDP milletvekillerine aittir. Bunlardan ikisi HDP eş genel başkanıdır. MHP dokunulmazlıkların kaldırılması için olumlu oy kullanacağını açıklamıştır. HDP’nin hamiliğini yapan CHP sözcüsünün MHP’ye saldırmasının asıl nedeni bu mudur?” diye sordu.