MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın CHP'li Özgür Özel'e verdiği cevapta "Siyaset kazanının altına odun atıp üzerine de göbek taşı kuran CHP’de yalan ve iftira şampiyonluğunda başı, çatal dilli “oynak politikacı” Özgür Özel tutmaktadır" dedi.

Semih Yalçın'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar şu şekilde:

MHP; 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi dolayısıyla il çapındaki siyasi faaliyetlerini Cumhur İttifakının kararlı, tavizsiz ve sarsılmaz bir ortağı olarak, büyük bir sorumluluk bilinci içinde ve ciddiyetle sürdürmektedir.

MHP’nin seçim çalışmaları, Cumhur İttifakının diğer ortağı Ak Partinin seçim programıyla uyum içerisinde devam etmektedir. İstanbul’da seçimin merkezinde konuşlanan MHP; değerli İstanbul halkıyla sahada iç içe, çarşıda pazarda yan yanadır.

“Hemşeri Harekâtı”yla bütün illerin siyasi dinamizmi ve sinerjisi İstanbul’da toplanmıştır. Yüreklerin ortak vurması, birlik ve dayanışma ruhunun taşınması için taşrayla İstanbul arasında yeni bir gönül köprüsü kurulmuştur.

Bu sayede İstanbul’un nabzının da Sivas’ta, Trabzon’da, hatta yurdun dört yanında atması sağlanmıştır. Böylelikle 23 Haziran seçimi salt İstanbul’un değil, bütün Türkiye’nin seçimi hâline gelmiş ve kamuoyunda bir farkındalık hâsıl olmuştur.

Sayın Genel Başkanımız, İstanbul’a mitili atmıştır. Mitili atmak deyimiyle, MHP teşkilatlarının Genel Merkez yönetiminden başlayarak kentte karargâh kurmasını gerçekleştirmiştir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, MHP’nin İstanbul seçimine ve siyasetin gündemine ağırlığını koymasını bilmiştir.

Siyasetin sadece İstanbul’da değil, ülke çapında arz ettiği manzara; MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ne kadar isabetli bir seçim stratejisi belirlediğinin ispatıdır.

Hâl böyleyken, son günlerde CHP taifesiyle yancılarının Sayın Genel Başkanımızın sözlerini çarpıtarak telaşlı bir kara propaganda hamlesine giriştiği görülmektedir.

İstanbul seçiminin kaderine doğrudan etki edecek bir konumdaki MHP’nin gayretlerinden ürken CHP; en deni, en alçakça, en pespaye iftiralarla partimize ve Sayın Genel Başkanımıza saldırmaktadır.

Siyaset kazanının altına odun atıp üzerine de göbek taşı kuran CHP’de yalan ve iftira şampiyonluğunda başı, çatal dilli “oynak politikacı” Özgür Özel tutmaktadır.

MHP’ye yalan ve iftiralarla hücum etmeye pek meraklı olduğunu her vesileyle belli eden Özgür Özel, bu hususta öylesine gayretlidir ki âdeta göbek taşındaki hamam tellağı gibi hınçla dedikodu keselemektedir.

Ar damarı yırtılmış, izan ve idraki örselenmiş olan Özel’in ağzında beşeri kelam ne kadar murdar, üzerindeki politika peştemalı ne kadar kirlidir! Ahlak Özgür Özel’in şahsında sabun gibi kaygan, fazilet kese kadar değersizdir.

Sözünü ettiğimiz ahlak dışı, insaf yoksunu kenar mahalle dedikodularının merkezinde CHP’nin yer alması, rastlantı değildir.

CHP sözcüleri; sağduyuya, akla ve mantığa dayalı, tatminkâr bir siyaset üretemediği için uzun süredir dedikodu istihsal merkezi, fitne ve fücur yayma cemiyeti hâline gelmiştir.

CHP sözcüleri; prensipleri, ahlakı ve meşrebi icabı politikayı belden aşağı vurarak yapmayı tercih etmiştir.

CHP sözcüleri; sözün namusunu, insanın erdemini çoktan terk etmiş; kelama kir, beşere şer bulaştırmayı seçmiştir.

Yıllardır siyasi rakiplerine etmedik iftira, çalmadık kara bırakmayan CHP’liler; şimdi İstanbul seçiminde galebe çalmak uğruna her türlü insanlık dışı yönteme başvurmaktadır.

CHP, siyasi rakiplerine kendi yapamadıklarını da küçük menfaatler temin ederek, vaatlerde bulunarak ağına düşürdüğü, kurumsal kimlikleri oluşmamış küçük partileri kullanmak suretiyle hayata geçirmektedir.

Elbette belden aşağı siyasete karşı İstanbul halkının da bir cevabı olacak, 23 Haziran’da CHP’nin hesabını millet iradesi kesecektir.