MHP Lideri Bahçeli, Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 9 askerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 9 askerimiz için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde:

Bingöl’den Tatvan’a gitmek için bugün öğleden sonra kalkış yapan Kara Kuvvetleri’ne ait askeri bir helikopter bir müddet sonra kaza kırıma uğramıştır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, 8’inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş’la birlikte dokuz kahramanımız şehit olmuştur.

Söz konusu kaza kırımda dört kahramanımız da yaralanmıştır. Milletimizi acıya ve hüzne boğan bu elim hadisede şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan kahramanlarımıza şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu zor günleri de birlik ve kardeşlikle aşacağız.

Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Rabbim’den niyazım, sabır ve metanetimizi arttırması, böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korumasıdır. Vatan sağ olsun.