İP’in Sümbül Ağa’sı Koray Aydın, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin açıklamaları üzerinden bebek katili Öcalan’ı Cumhur İttifakının paydaşı olarak göstermeye çalışmış.

Sümbül Ağa, daha da ileri gidip Genel Başkanımızın ifadelerinin Ülkücü ve milliyetçi camiada infial yarattığı yalanına başvurmuş. Vay politika kokarcası vay! Bu şahsın sözleri, CHP’nin arkasına takılmak suretiyle İP’in oluşturduğu kuyruktan daha uzun birer kuyruklu yalandır.

Türk milliyetçiliğiyle uzaktan yakından alakası kalmamış, CHP için fikir ve karakter hafızası FETÖ tarafından silinmiş bir güruhun terörist başının bu tabirleri politika malzemesi yapması pek manidardır

Sümbül Ağa’nın, FETÖ projesi bir partinin kurmayı olarak CHP yancılığının hesabını millete vermeden MHP’ye çamur atması pek hazindir.Ucu Pensilvanya’ya uzanan İP taifesinin milliyetçiliği; Kılıçdaroğlu’nun, hatta FETÖ elebaşının bozkurt işareti yapması kadar iğrenç ve sunidir.

Kamuoyunun malumudur ki İP’in hitap ettiği mahdut kesimin ekserisi CHP küskünlerinden; geri kalan küçük kısmıysa Ülkücü olmanın zor, hele de Ülkücü kalmanın pek kalın geldiği gevşek kesimden müteşekkildir.

Zillet ittifakının gayriresmî ortağı HDP ile aynı hizada “İP” gibi dizildikten sonra bölücübaşı üzerinden MHP’yi karalamak, kapkaççının mal sahibine hırsızlık ithamıyla aynı pişkinliktedir.

İP’in Sümbül Ağa’sının iz azdırma, hedef saptırma çabası beyhudedir. Kirli bir ittifakı inkâr edip bölücübaşının mektubu üzerinden MHP’ye çamur bulaştırma çabası boşunadır.

Ayrıca İmralı-Kandil ve eş başkanlıktan oluşan üç başlı yılanın siyasetteki ıslığı olan HDP’nin desteğine Cumhur İttifakının ihtiyacı yoktur. PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’nin desteğine ihtiyaç duyan ve hakkındaki destek kararı HDP tarafından açıkça ilan edilen CHP-İP adayıdır. 
Bölücübaşının mektubuna rağmen; zillet ittifakına desteğin süreceği, HDP’nin eşbaşkanlık tarafından tekraren açıklanmıştır. 
İtin pisliği ayaza çoktan çıkmış,siyaset bataklığında biten çiçeklerin kötü kokusu etrafa yayılmışken; ortalığı tütsüleme gayreti zavallı bir girişimdir. 
Siyasette kimin kurt kimin hırt, kimin aslan kimin çakal olduğunu iyi bilen İstanbul halkı; yalan sarmalına girmiş ikiyüzlü zillet ittifakının yarattığı bataklığı sandıkta kurutacaktır.