MHP'li Taşlıçay,"Annelerimizin tüm sorunları için etraflıca çalışan Milliyetçi Hareket Partisi olarak, aileyi, kadını ve anneyi merkeze alan çalışmalarımız son sürat devam edecektir. Mutlu Kadın Huzurlu Türkiye’nin yolu güçlü kadınlardan, güçlü annelerden, güçlü ailelerden geçmektedir. Bu bilinçle tüm annelerimizi saygıyla selamlıyor ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Kutlu bir gelecek onların ellerinde yeşerecektir."dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay Anneler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

MHP'li Taşlıçay'ın açıklamaları şu şekilde:

Milletimizin en önemli kilit taşıdır anne. Kültürün koruyucusu, geleneğin taşıyıcısıdır. Geleceğin asıl sahipleri, şekillendiricisidir. Okumasını bilene mekteptir, görmesini bilene hikmettir. Bizim kutsal mabedimiz, şükür sebebimizdir. Varlıkları ne kadar eşsiz ise, yoklukları o kadar acı ve hasret doludur. Hayatlarımızın kutup yıldızları, karanlık odalarımızın ışıkları, hikmet kaynaklarımız; umudumuza umut, gücümüze güç katandır onlar. Diliyorum ki, dünümüz, bugünümüz, yarınlarımız onlardan mahrum kalmasın.

Çocuklarının tüm sorunlarını omuzlarında hisseden annelerin en temel önceliğinin, evlatlarının geleceği olduğu malumumuz. İstatistikler de göstermektedir ki, annelerin en büyük kaygıları çocuklarının iyi bir hayat sürmeleri ve geleceğe emin adımlarla yürümeleridir. Tüm annelerimiz müsterih olsunlar ki, Türkiye’nin geleceği için ittifak yapmış Milliyetçi Hareket, mecliste gençliğin sorunlarının en büyük takipçisi olacaktır. Eğitimde fırsat eşitliğinin topyekun sağlanması için tüm gerekli çalışmaların hayata geçirilmesinde elinden geleni ardına koymayacaktır. Devlet okullarının özel okullardan geri kalmaması için yasal düzenlemelerin yapılmasında etkin rol üstlenecektir. Her bir çocuğumuzun gelecekte en iyi yapabileceği mesleği edinmesi bu ölçüde temel hedefimiz olacaktır. Annelerimizin bin bir zahmetle yetiştirdiği çocukların, bu ülkenin geleceği olduğunun farkında olarak; tüm annelerimizi temin ederiz ki, çocuklarınızın en iyi imkanlarla Türkiye’nin geleceği için eşit ve iyi eğitimler almaları adına var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz büyük, güçlü ve tam bağımsız Türkiye’dir. Önceliğimiz sizler ve evlatlarımızdır.

Annelerimizin tüm sorunları için etraflıca çalışan Milliyetçi Hareket Partisi olarak, aileyi, kadını ve anneyi merkeze alan çalışmalarımız son sürat devam edecektir. Mutlu Kadın Huzurlu Türkiye’nin yolu güçlü kadınlardan, güçlü annelerden, güçlü ailelerden geçmektedir. Bu bilinçle tüm annelerimizi saygıyla selamlıyor ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Kutlu bir gelecek onların ellerinde yeşerecektir.