MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay yaptığı açıklamayla CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz’a sert cevap verdi. MHP’li Akçay siyasette satın alınmalar açıklamasını yapan CHP’li Öztürk’e “Sen kendini FETÖ’ye kaça sattın?” dedi.

CHP’li Öztürk Yılmaz’ın mazisi karanlık, sicili bozuk birisi olduğunu söyleyen MHP’li Akçay “Kendisine Muhasebeci Kenan kod adını veren ödlek Öztürk Yılmaz endini bilmez aşağılık sözler söyleyen hadsiz biridir. Liderimize hadsiz sözler söylüyor. FETÖ’cülükten siyasette kariyer yapan bu şahıs Türkiye düşmanlarının gözdesidir. FETÖ imamlarıyla aynı istikamette güle oynaya yürüyen bu şahıs merdiven altı ilişkilerle siyaset sahnesine çıkarılmıştır. Başkonsolosluğu görevinde Barzani’yi tek muhatap kabul eden kendisi, FETÖ/PDY ile kol kola yürüyen kendisi. 15 Temmuz’dan 3 ay önce İsrail ve CIA ile görüşen kendisi. Öztürk Yılmaz siyaset kariyerini FETÖ kontenjanından yürütmektedir. Karanlığa bu kadar batmış bir kişinin MHP’nin Kandil’in yerle bir edilmesi, PKK/PYD’nin yok edilmesi, terör ve FETÖ’yle mücadele edilmesi söylem ve politikalarından rahatsız olmasını doğal karşılıyoruz.” dedi.

MHP’li Akçay açıklamasına şöyle devam etti: “Öztürk Yılmaz FETÖ’yle irtibatlı bir kişidir. Devletin suç ve terör örgütü olarak kabul ettiği bir yapıyla ilişkilerin neler? Öztürk Yılmaz terörle mücadeleye ilişkin her açıklamamızdan rahatsızlık duymaktadır. Bu şahsın Barzani sevdasını bilmeyen yoktur.

Öztürk Yılmaz terörist sevicidir. Öztürk Yılmaz okyanus ötesi ve Kandil’in suflesini yapıyor. Boynunda FETÖ, PKK ve Barzani yaftası ve sevdası var. Kime söz söylesek CHP rahatsız oluyor. FETÖ ve PKK ile mücadeleye destek veriyoruz diyoruz, CHP rahatsız oluyor. CHP’de marazi bir hal alan MHP düşmanlığı Öztürk Yılmaz’da da görülmektedir. Kendisine tavsiyem tutsağı olduğu gayri meşru yapılardan, Türk düşmanlarının ağzıyla demagoji ve polemik sevdasından kendisini kurtarmasıdır.”