MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman,"Aynı Koray Aydın, şimdiki Genel Başkanı için “FETÖ'nün organize ettiği hanım” diyen kişidir.Acaba ne değişti de şimdi yere göğe sığdıramadığı Genel Başkanını 2 yıl önce FETÖ’cü ilan ediyordu. O zaman mı yalan söylüyordu yoksa şimdi mi yalan söylüyor? Ya da önüne ne konuldu da “FETÖ'nün organize ettiği hanım”dan “ilkeli lidere” sert bir geçiş yaptı?"dedi.

MHP'li Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde:

Dava nöbetinde bir ömür uyuyan zatın twitlerini daha doğrusu hezeyan dolu sözlerini büyük bir sabırla okudum.

Sayın Genel Başkanımızı en iyi tanıyanlardan biri olan Koray Aydın’ın twitleri tam bir garabettir.

Türk töresinin ve insani hasletin bir gereği olarak yıllarca birlikte, aynı yolda yürüdüğü büyüğünün Meclis açıldığı gün elini öpen Hayati Arkaz siyasi lince tabi tutulduğunda sesi çıkmayan Koray Aydın şimdi transfer bombasından bahsetmektedir.

Çıktığı evi taşlamadığı için mi Sayın Hayati Arkaz İP’te hedefe konulmuştur?

Sayın Genel Başkanımızın tavrı ülküdaşlık hukukunun bir gereği ve tarafınızca unutulmuş olan insani değerlerin hatırlatılmasıdır. Dava nöbetinde bir ömür uyuyan Koray Aydın bunu anlayamaz.

MHP'yi ele geçirme operasyonlarının yapıldığı günlerde Koray Aydın “Genel başkanımızın paralel iddiasını üzerime almıyorum. Bu işin muhatabı olarak bir arkadaşımız muhatap kılınıyor.

Bütün illerde, o illerde yaşayan cemaat mensuplarının tek aday üzerinde birleşmesi; onun mitinglerine ve toplantılarına yoğun organizasyonlar yapılması; Meral Hanım’ın üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor.

Bu, söylem olmaktan çıkmış; iller düzeyinde, bu hareketi temsil eden arkadaşlarımız nezdinde, bir takım organizasyonları destekleme şekline dönüştüğünü biz de görüyoruz. Taban da görüyor.” demişti.

Aynı Koray Aydın, şimdiki Genel Başkanı için “FETÖ'nün organize ettiği hanım” diyen kişidir.

Acaba ne değişti de şimdi yere göğe sığdıramadığı Genel Başkanını 2 yıl önce FETÖ’cü ilan ediyordu. O zaman mı yalan söylüyordu yoksa şimdi mi yalan söylüyor? Ya da önüne ne konuldu da “FETÖ'nün organize ettiği hanım”dan “ilkeli lidere” sert bir geçiş yaptı?

Hükümet pkk’yla mücadele ederken, Koray Aydın’ın lideri pkk’lıları Kürt siyasal hareketinin temsilcisi ilan ediyordu. Koray Aydın’ın buna itiraz ettiğini duyan oldu mu?

Yine Koray Aydın'ın lideri pkk elebaşısına af talep ettiğinde sesini duyan var mı?

Bu şahsa tavsiyem şudur: Söz biliyorsan söyle inansınlar; bilmiyorsan sus da adam sansınlar.