Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, resmi Twitter hesabından Kılıçdaroğlu’nun sinek ikilisi Özgür Özel’e sert tepki gösterdi. Büyükataman, ''Özgür Özel, çaresizliğin bir göstergesi olarak ağzından tükürükler saçıp kin ve nefret kusmaktadır. Oysa bu kin ve nefret kusmuğunda boğulacak olan bizatihi kendisi ve iftiracı Genel Başkanı’dır ifadelerini kullanırken, Hadsizce “Ağzınızı kapatın.” diyebilen Özgür Özel'e, Kulaklarını ve gözlerini aç, Kandil’in arka bahçesi hâline getirdiğiniz Cumhuriyet Halk Partisinin vatansever seçmenlerinin kalplerine taktıkları siyah kurdeleyi gör ve böylece çeneni kapat!'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

“Devlet Bahçeli doktorlara savaş açtı.” iftira kampanyasının çapsız sözcülerinden, Kılıçdaroğlu’nun sıfır destesinin sinek ikilisi Özgür Özel; Kılıçdaroğlu’nun şerefine emanet ettiğimiz meselede Genel Başkanı’nı aklama mücadelesine girişmiş.

Yenilgiyle çıkacağını bildiği bir mücadeleye memur edilen Özgür Özel, çaresizliğin bir göstergesi olarak ağzından tükürükler saçıp kin ve nefret kusmaktadır. Oysa bu kin ve nefret kusmuğunda boğulacak olan bizatihi kendisi ve iftiracı Genel Başkanı’dır.

Sayın Genel Başkanımızın sözleri bunların medyasında nasıl veriliyor bilemiyoruz ancak ya takip ettikleri kanallarda hata var ya da bunların algılarında bir gerilik söz konusu. Söylenmemişi söylenmiş kabul edip bunun üzerine siyaset yapan CHP’den bu sebeple bir yol olmuyor.

Hadsizce “Ağzınızı kapatın.” diyebilen Özgür Özel! Kulaklarını ve gözlerini aç, Kandil’in arka bahçesi hâline getirdiğiniz Cumhuriyet Halk Partisinin vatansever seçmenlerinin kalplerine taktıkları siyah kurdeleyi gör ve böylece çeneni kapat!

Milliyetçi Hareket, Kandil’in yolunu oradaki teröristleri cehenneme yollamaya giden vatan evlatlarından bilmektedir. Kandil’den getireceğimiz tek şey de kahramanlarımızın haddini bildirdiği ve vekillerinizin cenazelerine göz yaşlarıyla katıldığı terörist leşlerinin haberidir.

Milliyetçi Hareket Partisi “kendi selametini, kendi saadetini; memleketin ve milletin saadet ve selameti için feda edebilen vatan evlatlarından mürekkeptir.” Bugünkü CHP’ye oldukça yabancı olan bu ülkü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şiarı idi.

“Bakansız makansız” diyerek küçümsemeye çalıştığı bu büyük şuuru anlamasını beklemiyoruz. Bu şuuru anlayabilecek olan terör örgütlerinden medet ummazdı. Şunu unutma: “Sizin menfaatleriniz, Milliyetçi Hareket’in ülküleri vardır. Sizin hesabınız, bizim vatan kavgamız vardır.”