"İmralı'da mitil arayanlar; ihanet pazarında tezgâh açanlardır, terör örgütlerinin sofrasına meze olanlardır, çukur siyaseti güdenlerin kazdığı çukura düşenlerdir" diyen MHP Gelen Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabı twitter'den yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Bir ucu Kandil'de, diğer ucu Pensilvanya'da bulunan İP'in ucu kaçmış durumdadır.Genel Başkanının FETÖ ile ilişkisini ifşa eden mi ararsın, Demirtaş'a övgüler düzen mi...
Hanımefendi, kendisini siyasetten emekli eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye şahsi kinini kusmak için terör örgütleriyle aynı cephede bulunup millete meydan okumaktan, kumpas kurmaktan geri durmamıştır.
Şahsi kinleri, memleket faydasının önüne geçenlerin Milliyetçi Hareket'i terör örgütleriyle, Milliyetçi Hareket'in Sayın Genel Başkanı'nı teröristbaşı ile ilişkilendirmesi; ancak ahlaki sorunlar içeren kötü bir şakadan ibaret olabilir.
İmralı'da mitil arayanlar; ihanet pazarında tezgâh açanlardır, terör örgütlerinin sofrasına meze olanlardır, çukur siyaseti güdenlerin kazdığı çukura düşenlerdir.
Oysa "Milliyetçi Hareket Partisi; ne yaptığını bilen, ne söylediğini bilen, nereye ulaşmak istediğinin bilincinde olan muazzam bir fikir ekolü, köklü bir siyaset okuludur."