Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman,"“Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız.” sözü üzerinden Sivas katliamında yaşanan acılara gönderme yapıp Genel Başkanımızı katliama teşvik ile suçlamak senin de, partinin de, arkanızdakilerin de haddi değildir. Haddini bil! Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir!"dedi.

MHP'li Büyükataman sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı:

HDP, İP ve CHP’nin ortak sözcüsü gibi konuşan CHP’li Özgür Özel’in her açıklaması bir öncekinden daha vahim. Kandil ve Pensilvanya’nın “özel” çocuğu, Sayın Genel Başkanımızın dünkü açıklamaları üzerinden hadsizce provakatif söylemler geliştirmektedir.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin promterı da, bilgisayarı da büyük Türk milletine bağlıdır. Ancak kaset kumpası ile Genel Başkanlık koltuğuna oturan Genel Başkanınızın ve onunla beraber siyasi kariyeri yükseltilen senin göbekten nereye bağlı olduğunuz merak konusudur.

“Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız.” sözü üzerinden Sivas katliamında yaşanan acılara gönderme yapıp Genel Başkanımızı katliama teşvik ile suçlamak senin de, partinin de, arkanızdakilerin de haddi değildir. Haddini bil! Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir!Sivas katliamında yaşanan acılara dair bir sorgulama yapmak istiyorsan dönemin SHP’sinin iktidarda olduğunu düşünürsek bir özeleştiri ile başlayıp ardından zillet ittifakı oluşturduğun seçim ortaklarını sorgulayabilirsin.Alevi İslam inancına mensup kardeşlerimizi istismar etmeye kalkan ucuz CHP zihniyeti; bu rezil açıklama ve iğrenç itham ile siyasetin ötesine geçmiştir.

Sözde CHP sözcüsünü bir an önce Sayın Genel Başkanımızdan ve camiamızdan özür dilemeye davet ediyorum.