Sosyal medya hesabı twitter'dan açıklama yapan Erkan Akçay, şunları kaydetti:

"CHP sözcüsü " CHP’li FETÖ’cüler varsa Sayın Bahçeli,  isimlerini bize bildirsin. Biz savcıya teslim ederiz."demiş. CHP, FETÖ’nün siyasi ayağını arıyorsa kendi içinde bir komisyon kursun. Bu komisyon Kılıçdaroğlu ve bazı CHP'li yöneticilerin FETÖ’ye destek açıklamalarına baksın.

CHP sözcüsü eğer FETÖ'cü arıyorsa FETÖ'nün imamlarıyla birlikte FETÖ’nün okullarını ziyaret eden, FETÖ'nün medya ve finans yapıları önünde destek açıklaması yapan Kılıçdaroğlu ve bazı CHP'li yöneticilere baksın.

CHP sözcüsü CHP ile FETÖ terör örgütü arasındaki ilişkiyi görmek istiyorsa “CHP'nin FETÖ ile işbirliği yaptığını, FETÖ'nün CHP'yi ele geçirdiğini, FETÖ'nün siyasi ayağı aranacaksa önce CHP'de aranması gerektiğini"  söyleyen CHP’lilerin iddialarını araştırmalıdır.

CHP sözcüsü " CHP'de FETÖ'cü tespit edersek savcıya teslim ederiz." demiş. CHP ile FETÖ’nün ilişkisini ifşa eden milletvekillerini ihraç eden CHP, FETÖ’nün imamı olduğunu bildiği birini neden Urla belediye başkan adayı göstermiştir? Tutuklanan bu kişiyi neden ihraç etmemiştir?"