MHP Grupbaşkan vekili Erkan Akçay "Kandil, Pensilvanya ve HDP ile işbirliği yapan, Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşarak milli çıkarlarımıza muhalefet eden ve yabancı başkentlerden iktidar dilenen CHP, hemen her gün yeni bir ihanet, yolsuzluk, taciz ve tecavüz skandalına imza atmaktadır." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi TBMM Grup başkan vekili ve Manisa milletvekili ERkan Akçay twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Erkan Akçay'ın açıklamaları şu şekilde:

CHP yalan ve iftiranın merkezi haline gelmiştir. Otel odalarında IMF ile gizli görüşmeler yapan CHP’li Faik Öztrak; ihanet, yolsuzluk, taciz ve tecavüz bataklığında debelenen CHP’ye nefes aldırmak için Kılıçdaroğlu gibi hemen her gün yeni bir yalan ortaya atmaktadır.

Ülkesini yabancı başkentlere şikayet edecek kadar ihanet bataklığına saplanan CHP; Suriye’de Esadçı, Libya’da Hafterci, Mavi Vatan’da Macron ve Miçotakisçi, ABD’de Bidencı, Karabağ’da Paşinyancı olmuştur.

Kandil, Pensilvanya ve HDP ile işbirliği yapan, Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşarak milli çıkarlarımıza muhalefet eden ve yabancı başkentlerden iktidar dilenen CHP, hemen her gün yeni bir ihanet, yolsuzluk, taciz ve tecavüz skandalına imza atmaktadır.

CHP’li Öztrak CHP’deki taciz ve tecavüzlerle ilgili soruya “kınıyoruz, gereğini yapacağız” diyeceğine “bu iddiaların sahibi Cumhur İttifakıdır” diyerek CHP’deki tacizcileri ve tecavüzcüleri sahiplenmiştir.

Tacizlerin ve tecavüzlerin yaşandığı yer CHP, failler CHP yöneticileri, mağdurlar CHP’li. Tacizleri ve tecavüzcüleri aklamaya ve olayları kapatmaya çalışanlar CHP yöneticileri, tacizlerin ve tecavüzlerin üzerine gidenlere baskı yapanlar CHP yöneticileri.

CHP’li Muharrem İnce "CHP Genel Merkezinde çöreklenmiş bir çete var. Para pul işlerinde de bu çete var, dedikodularda, kumpaslarda, yalan dolanda da bu çete var.” demiştir. CHP’nin başında Kılıçdaroğlu var. Bu çetenin başında kim vardır? CHP’li Öztrak bu çetenin neresindedir?

CHP’li Faik Öztrak fetö’nün yayın organı Zaman Gazetesinin kuruluş yıldönümüne CHP’li üç milletvekili ile birlikte katılmıştır. Faik Öztrak’a sormak gerekir: Zaman Gazetesine geniş çaplı katılım sağlama talimatını Kılıçdaroğlu mu vermiştir? Yoksa bu sizin kararınız mıydı?

Kılıçdaroğlu Faik Öztrak ile birlikte Türk Amerikan Birliği Başkanı ve fetö’nün Beyaz Saray İmamı Faruk Taban ve yöneticilerini CHP Genel Merkezinde kabul etmiştir. Kılıçdaroğlu fetö’nün Beyaz Saray imamı ile işi pişirmiş olmalı ki şimdi de Beyaz Saray’dan iktidar dilenmektedir.

Kandil ve Pensilvanya ile işbirliği yapan,Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşarak Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet eden,HDP ile Türk’süz ve Atatürk’süz bir anayasa hazırlayan ve Beyaz Saray’dan iktidar dilenen Kılıçdaroğlu’na da Faik Öztrak gibi bir parti sözcüsü yakışır