MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay,"Engin Altay boynundaki tasmanın sahibinin diliyle konuşmuştur. Aklını ve dilini okyanus ötesine teslim etmiş bir mankurttur CHP’li Engin Altay. Teröristlerin diliyle Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Genel Başkanımızı hücreyle tehdit etmek Türk milletinin iradesine düşmanlık ve ihanettir."dedi.

MHP'li Akçay'ın açıklamaları şu şekilde:

Seçime günler kala kaybetme korkusunu iliklerinde hisseden Zillet İttifakının elemanları siyaset edebini ve adabını yitirmişlerdir. Teröristleri listelerinden aday göstererek milletin bağrına hançer saplamak için fırsat kollayanlar gemiyi azıya almış, ahlaksızca Cumhur İttifakının liderlerine hakaret etme cüreti göstermektedirler. Terörist sözcüsü CHP'li yöneticilere tavsiyem, konuşurken haddini ve hududunu bilsinler, Sayın Genel Başkanımızın ismini o küfür dolu ağızlarına alırken bin düşünüp bir konuşsunlar.

Zillet ittifakı tahrik siyasetini devreye sokmuştur. Zillet ittifakının militanları şuursuzca Genel Başkanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanına saldırmaya, bayağı sözlerle bizleri tahrik etmeye devam etmektedir. Ancak bilinmelidir ki, MHP zillet ittifakının bu ucuz oyunlarına, çakal tezgâhlarına gelmez. CHP’nin ağzından çıkanı kulağı duymayan grup başkanvekili Engin Altay’a ihtaren hatırlatırım ki, liderimize yaptığınız hakaret ve tahrikler elbette karşılıksız kalmayacaktır.

Engin Altay boynundaki tasmanın sahibinin diliyle konuşmuştur. Aklını ve dilini okyanus ötesine teslim etmiş bir mankurttur CHP’li Engin Altay. Teröristlerin diliyle Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Genel Başkanımızı hücreyle tehdit etmek Türk milletinin iradesine düşmanlık ve ihanettir.

Teröristi himaye eden, terörü devlet yönetimine taşımak isteyen CHP’li sözcüler fitne ve fesadın çıbanbaşıdır. Bugüne kadar tehdit diliyle, millet iradesine duydukları kin ve nefret ile Türk düşmanlığında zirve yapanlar 31 Mart seçimine sayılı günler kala yine hortlamıştır. Engin Altay adice tehditleriyle Zillet çamurunda debelenmektedir. Bu kişi Kandil’den ve Pensilvanya’dan aldığı sufleyi çirkef ağzıyla küfre ve tehdide dönüştürmüştür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olduğunu savunan CHP terör örgütlerinin hücre evi, güvenli limanı haline gelmiştir. Kandil ve Pensilvanya hücresi CHP hadsiz tehditlerle milletimizin iradesine ipotek koyma gayretindedir.

CHP’li Engin Altay 31 Mart’ta milletimizin önüne sandık koyulacakken 10 Mart kehanetinde bulunmuştu. Bu kukla siyasetçi 10 Mart kehanetinden de henüz aklanmamıştır. Şurası açıktır ki, Engin Altay’ın kulağına 10 Mart tarihini fısıldayanlar bugün de Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanını hücreyle tehdit etmesini fısıldamışlardır. Engin Altay tüm bu açıklamalarıyla siyaset dilini terör örgütlerine ve emperyalistlere teslim ettiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Demokrasiye inanıyorsa, Türk milletinin iradesine güveniyorsa istifa edip siyasetten elini ayağını çekmelidir. Engin Altay’ın istifasının alınması CHP’nin Türk demokrasisine karşı boynunun borcudur.

Bu zelil şahsiyetin siyaset sahnesinde devam etmesi CHP’nin ayıbı ve ihanetidir. Bu şahıstan Milliyetçi Hareket’in liderine yönelttiği alçak tehditlerin elbette hesabı sorulacaktır. Bu ucuz kabadayı zihniyetinin adi siyaseti 31 Mart’ta sandığa gömülecektir. 31 Mart günü Pensilvanya, Kandil, CHP, İP, HDP, SP kuyruklarını sıkıştırıp Türk milletinin karşısına çıkmaya bir daha cesaret edemeyecekleri bir ders alacaktır.