Basında yer alan 300 kişinin istifa ettiği yönündeki haberler hakkında bir basın toplantısı düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, yapılan haberlerin tamamen yalan, belgesiz, şişirilmiş haberler olduğunu belirtti.

TOPLAM İSTİFA SAYISI 25 KİŞİ

Konu ile alakalı konuşan Karagöz, “Tarafımıza yapılan bir tane dahi istifa müracaatı olmadı. Bu durum üzerine İl Seçim Kuruluna başvurarak yapılan istifa başvuruları hakkında bilgi talep ettik. Bize verilen resmi istifa sayısı 25 kişi. Dolayısıyla 300 istifa yalanı da resmi olarak tescillenmiş oldu. Liderimiz Sn Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi MHP Afyon’da bayram balonunu patlattı! ” ifadelerini kullandı.

BU HABERLER BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRİYOR

Yapılan haberlerle MHP’yi yıpratmayı amaçladıklarını ancak bu haberlerin Ülkücü Milliyetçi Hareketi daha da güçlendirdiğini belirten Karagöz, “ Vatan evlatları doğmaya devam ettiği sürece bizim teşkilatlarımız büyümeye devam edecektir. Dünkü yapılan hareketten dolayı teşkilatlarımıza şuan burada bulunan arkadaşlarımız hariç toplam 443 yeni üyelik başvurusu yapılmış bulunmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi bu yalan haberlere mislinin misliyle üye kayıtlarımızı yaparak cevabını verecektir” dedi.

NUH TUFANI KOPMADIKÇA

Partiye son 24 saat içinde yapılan üye kayıt başvurularını ilçe ilçe açıklayan Karagöz, salonda bulunan ve yeni üye olmak isteyen arkadaşlarımız hariç toplam 443 kişinin başvuru formu buradadır. Basın mensupları dilerse görüntü alabilirler. Salonda bulunan başvuruları da aldıktan sonra yeni üye sayısını tekrar açıklayacağız. Nuh Tufanı kopmadığı sürece bu kutlu harekete kimse zarar veremez! “ şeklinde konuştu.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, daha sonra partisine son 48 saat içerisinde yapılan üyelik başvurularının sayılarını ilçe ilçe açıkladı. Karagözün yaptığı açıklamaya göre;

MHP'ye Afyon'a 48 saatte yeni üye olanlar

Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı: 315

Dinar İlçe Teşkilatı: 88

Bolvadin İlçe Teşkilatı: 41

Hocalar İlçe Teşkilatı: 26

Şuhut İlçe Teşkilatı: 34

Bayat İlçe Teşkilatı: 46

İhsaniye İlçe Teşkilatı: 24

Çobanlar İlçe Teşkilatı: 2

Emirdağ İlçe Teşkilatı: 13

Sultandağı İlçe Teşkilatı: 32

Yeni üye kaydı başvurusu alındı.

Yapılan haberlerle MHP’yi yıpratmayı amaçladıklarını ancak bu haberlerin Ülkücü Milliyetçi Hareketi daha da güçlendirdiğini belirten Karagöz “Devamı gelecek…” ifadelerini kullandı.