Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,"Vatan ve bayrak için Türk İslam davası uğruna bu şerefli milletin istikbali adına ömrünü adayan, her şeyinden vazgeçen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi anlamaya senin yarım aklın yetmez pislik çuvalı. Suretin sinek gibi mide bulandırmaktan başka bir anlam ifade etmemektedir. Bu eşek sevdalısına ve yularını tutan ağa babalarına geçit vermeyiz. Bitik tiplerin kutsallarımız üzerinden gündeme gelme çabaları beyhudedir bu tükenmişlerin sonları hazin olmuştur bundan sonra da hazin olacaktır."dedi.

Kılavuz'un açıklaması şu şekilde:

Konuşması ile anırması arasında hiçbir fark bulunmayan, bunun farkında değilmiş gibi anırmak için sebep arayan bir aşağılık yaratığın ağzından kuduz köpek gibi salya saçan açıklamalarını ibretle izlemekteyiz. Kucaktan kucağa oturan, siyasi hayatı ilkesizlikler ile dolu olan, fırıldak gibi dönmeyi de karakteri sayan fakat bunun bile farkında olamayacak kadar çukurda olan bu çürümüş akıl fukarasına cevap vermeyi nefesimize zül addetmekteyiz. Adam adamdır olmasa da pulu, eşek eşektir atlastan olsa çulu atalar sözünü şiar edinerek lafa baktık laf değil söyleyene baktık adam değil.

Düştüğün lağım çukurunun pisliklerini Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in ve Türk Dünyasının Bilge Liderine, bu şerefli davaya ve bu davaya mensup olan ülkücülere atmayı aklından bile geçirmemeni tavsiye ediyoruz. Aksi takdirde Ülkücü Hareket'in mazisi seni anırtacak kadar büyük olsa da Ülkücü Türk Gençliği seni anırtmak için sebep aramayacaktır. Onursuzlukta zirveye oynayan kalleşlikte sınır tanımayan eşeklikte eşeklere bile rahmet okutan bu haysiyet yoksunu sınırını aşmıştır. Ahlak denince şaşırıp kalan, şeref denince kaçacak delik arayan, konuştuklarından bunak olduğu anlaşılan medya maymununa cevabımız anladığı dilden olacaktır.

Hıyar akçesiyle alınan eşeğin ölümü nasıl ki sudan olursa senin gibi arada gezen sahipsiz eşeğin sonu da iyi olmaz, sırtından da sopa eksik olmaz. Sen ancak anıra anıra soytarılıkta zirveye oynarsın. Yuları gevşek eşekler gibi etrafına saldırsan da biz biliyoruz ki eşek kocamakla tavla başı olmaz. Çıktığın TV programlarındaki anırmaların seni küheylan yapmaz. Eşeğin anıra anıra kurdu bulduğu gibi sen de belanı Bozkurtlar’dan bulma.

Vatan ve bayrak için Türk İslam davası uğruna bu şerefli milletin istikbali adına ömrünü adayan, her şeyinden vazgeçen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi anlamaya senin yarım aklın yetmez pislik çuvalı. Suretin sinek gibi mide bulandırmaktan başka bir anlam ifade etmemektedir. Bu eşek sevdalısına ve yularını tutan ağa babalarına geçit vermeyiz. Bitik tiplerin kutsallarımız üzerinden gündeme gelme çabaları beyhudedir bu tükenmişlerin sonları hazin olmuştur bundan sonra da hazin olacaktır.