Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Millet İttifakı kapsamında İYİ Parti'nin Ömer Çubukçu'yu aday göstermesine tepki gösteren belediye başkan aday adayı Dr. Noyan Aydın ve 7 ilçe yöneticisi İYİ Parti'den istifa etti.

İyi Partiden Kadirli Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr.Noyan Aydın 31 Mart seçimleri için MHP ve adayı Dr. Ömer Tarhan'a destek vereceğini açıkladı. MHP seçim iletişim merkezini ziyaret eden Dr. Noyan Aydın yaptığı açıklamada " meslektaşım Dr. Ömer Tarhan'ı tüm imkanlarımla destekliyorum. Tabanın sesini dinledim .Tabanda Ömer Tarhan diyor. Bundan sonra ki süreçte iyi bir belediye başkanlığı yağacağı hususunda da inancımız tamdır."

İSTİFALARINI TOPLANTIYLA DUYURDULAR

7 İP yöneticisi grup olarak düzenledikleri toplantıyla istifalarını açıklarken, grup adına açıklama yapan Nurettin Başıbüyük, İYİ Parti yönetiminden 7 kişinin Noyan Aydın'a destek verdiklerini ve bu yüzden partilerinden istifa ettiklerini söyledi. Başıbüyük şu ifadeleri kullandı; “Tabanın sesinin dinlenmediği için, yapılan anketlere, sağduyuya kulak verilmediği için biz İyi partiden istifa etmiş bulunuyoruz.”

İYİ Parti'den istifa edenlerin MHP'ye katılacakları öğrenildi.