Akçay, “ Anayasa’dan Türk kelimesinin çıkarılması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu şimdi de utanmadan “ Türk’ün itibarı yerlerde sürünüyor. MHP sessiz kalıyor.” demektedir. Kılıçdaroğlu, muhalefet maskesiyle Türkiye düşmanlarının sözcülüğünü yapmaktadır. Ey Kılıçdaroğlu sen Washington, Brüksel ve Pensilvenya’nın ağzıyla konuşurken PKK, HDP, FETÖ ve vatan hainleriyle işbirliği yaparken Milliyetçi Hareket Partisi önce ülkem ve milletim sonra ben ve partim ilkesiyle her zaman devletinin ve milletinin yanında yer almış. Hainlere ve Türk düşmanlarına gereken cevabı vermiştir.” dedi.

CHP’yi terör örgütleriyle aynı çizgide buluşturan Kılıçdaroğlu hangi yüzle Milliyetçilikten bahsediyor

CHP’yi terör örgütleriyle aynı çizgide buluşturan Kılıçdaroğlu’nun utanmadan milliyetçilikten bahsettiğini söyleyen MHP’li Akçay, “ CHP Türkiye’nin milli meselelerine her zaman karşı çıkmış, Türk düşmanlarıyla ağız birliği yapmıştır. HDP’yle yatan PKK ile kalkan CHP, küresel emperyalizmin bekçisi Türkiye düşmanlarının sözcüsü olmuştur. CHP’yi terör örgütleriyle aynı çizgide buluşturan ve Türkiye’nin milli meselelerine her zaman karşı çıkan Kılıçdaroğlu şimdi de utanmadan Milliyetçilikten bahsetmektedir. Atatürk’ün Partisi CHP’yi PKK ve HDP çizgisine getiren Kılıçdaroğlu hangi yüzle milliyetçilikten bahsediyor? Milliyetçilik; vatanını ve milletini sevmek, ordusuna, milletine sahip çıkmak, milletinin birlik ve beraberliği için çalışmaktır. Ey Kılıçdarloğu vatanına nasıl sahip çıkıyorsun? PKK terör örgütünün sözcülüğünü yaparak mı? PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye sahip çıkarak mı? Emperyalist ülkelerin Türkiye’deki çıkarlarını savunarak mı? Sen kim? Milliyetçilik kim? Teröristlerle işbirliği yapan Kılıçdaroğlu bir de utanmadan “ülkücü kardeşlerim” demektedir. Ülkücüler teröristlerle ve Türk düşmanlarıyla işbirliği yapan Kılıçdaroğlu’nun kardeşi değildir. Ancak vatanına, milletine sahip çıkan tüm CHP’liler bizim kardeşimizdir.” dedi.

CHP Kılıçdaroğlu eliyle yularını PKK, HDP ve FETÖ’ye kaptırmıştır.
CHP’nin yularının PKK, HDP ve FETÖ’nün eline geçtiğini söyleyen MHP’li Akçay, “ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında yuları kaptırmaktan bahsetmektedir. Bugünkü CHP yönetimi yularını HDP, PKK ve FETÖ’ye kaptırmıştır. HDP, PKK ve FETÖ nereye çekerse CHP oraya gitmektedir. CHP’nin bu hali Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu incitmektedir.” dedi.

Kılıçdaroğlu PKK terör örgütüne desteğini bir kez daha yinelemiştir.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK terör örgütüne desteğini bir kez daha yinelediğini söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Erkan AKÇAY, “ PKK’nın Suriye uzantısını YPG’yi terör örgütü olarak görmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu grup toplantısında PKK terör örgütüne destek veren HDP’li belediye başkanlarının görevden alınmasını eleştirerek PKK terör örgütüne desteğini bir kez daha yinelemiştir.” dedi.

Teröristleri telefonla mı çağıracaksınız?
Kılıçdaroğlu’nun şafak baskınlarını eleştirerek teröristlere bir kez daha sahip çıktığını söyleyen MHP’li AKÇAY, “ Terör örgütlerine sahip çıkan Kılıçdaroğlu grup toplantısında “ Bu ülkede adalet yok. Hala şafak baskını yapılıyor, telefon edersin gelir. Bunun adı işkencedir.” diyor. Ey Kılıçdaroğlu savcılar teröristleri telefon ederek mi çağıracak? Davetiye mi gönderecek? Teröristlere şafak baskını yapılmasından neden rahatsız oluyorsun? Savcılarda teröristlerin telefon numaraları olmaz. Eğer sizde bu numaralar var ise size tavsiyemiz bu hainlerin telefon numaralarını ve adreslerini savcılığa göndermenizdir.” dedi.

Kılıçdaroğlu FETÖ terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışıyor.
Kılıçdaroğlu’nun FETÖ terör örgütünü meşrulaştırmaya çalıştığını söyleyen MHP’li AKÇAY, “ FETÖ’nün taktiklerini çok iyi öğrendiği anlaşılan Kılıçdaroğlu her zaman yaptığı gibi grup toplantısında da genellemeler yaparak mağduriyet edebiyatı yaparak 15 Temmuz hain darbe girişimini ve FETÖ’yü meşrulaştırmaya çalışmıştır. FETÖ ağzıyla konuşarak15 Temmuz hain darbe girişimine “kontrollü darbe” diyen Kılıçdaroğlu şimdi yüzü kızarmadan “15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerin haklarını sadece biz savunuyoruz.” demektedir.

CHP Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açmıştır
Terör örgütleriyle işbirliği yapan CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açtığını söyleyen MHP’li Akçay, “ HDP ve PKK ile işbirliği yapan, FETÖ’nün avukatlığına soyunan CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açmıştır. Biz Kılıçdaroğlu’nun YPG’nin Suriye’deki terör faaliyetlerine ve ABD’nin teröristlere on binlerce tır yükü silah göndermesine itiraz ettiğini hiç görmedik. Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle ittifak yaparak milli çıkarlarımıza muhalefet eden CHP, emelleri önündeki en büyük engel olarak gördüğü Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Sayın Genel Başkanımıza saldırmaktadır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi “ Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesiyle hareket eder
Milliyetçi Hareket Partisi’nin önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesiyle hareket ettiğini söyleyen MHP’li Akçay, “ Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesini siyasetinin merkezine alan Milliyetçi Hareket Partisi; ilkeli, sorumlu ve çözüm üreten siyaset anlayışı ile Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mili menfaatleri doğrultusuna siyaset yapmaktadır. Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle ittifak yapan CHP ve Kılıçdaroğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisi’nin sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli muhalefet siyasetini anlaması beklenemez.” dedi.