Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu, ülkemizin birlik ve beraberliği için bedel ödediği mücadelesi, milli iradeye leke sürdürmeyen tavizsiz duruşu, örnek şahsiyeti, cesareti, yiğitliği ve samimiyeti ile her daim hatırlayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Türk siyasi hayatında iz bırakan, vatan ve millet sevdalısı bir dava adamı olan Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi vefatının sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyorum. Milletimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu, ülkemizin birlik ve beraberliği için bedel ödediği mücadelesi, milli iradeye leke sürdürmeyen tavizsiz duruşu, örnek şahsiyeti, cesareti, yiğitliği ve samimiyeti ile her daim hatırlayacaktır. Türkiye aşığı Muhsin Yazıcıoğlu’na bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, Büyük Birlik Partisi camiasına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

(Utku Şimşek/İHA)