Meral Akşener için algı oluşturmak amacıyla başta Sözcü Gazetesi olmak üzere, bazı basın kuruluşlarında ve internet sitelerinde yayınlanan sözde ankete, anketi yaptığı iddia edilen şirketinin kendisinden yalanlama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Sözcü Gazetesi başta olmak üzere, bazı basın kuruluşlarında ve internet sitelerinde Meral Akşener’in yapılacak ilk seçimlerde yüksek oy oranlarına varacağına dair Objektif Araştırma şirketinin yaptığı iddia edilen sözde bir anket yayınlanmıştı.

Anket şirketinden yapılan açıklama ile anketin “balon” olduğu ve Türk milletini aldatmak ve kandırmak yoluyla algı oluşturma çabasından başka bir şey olmadığı da anlaşılmış oldu.

Yayınlanan sözde ankete, anket şirketinin kendisinden yalanlama geldi.

Objektif Araştırma şirketinden yapılan açıklama şu şekilde:

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Son 24 saat içerisinde birtakım internet sitelerinde ve müteakiben bazı basın yayın kuruluşlarının internet sitelerinde, şirketimizin (Objektif Araştırma) adı kullanılarak bir seçim anketi sonuçlarına yer verildiği gözlenmiştir. Yeni kurulacak bir siyasi parti ile ilgili siyasi öngörülerin de yer aldığı bu anket çalışması ile şirketimizin herhangi bir ilişkisinin olmadığını ve şirketimiz tarafından bu nitelikte bir seçim anketi çalışması yapılmadığı bilgisini tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

"Objektif Araştırma" adı ve unvanı, şirketimize ait bir ticari unvan olup; tüm kullanım hakları, yasalar nezdinde, şirketimize aittir. Bu cihetle, şirket ad ve unvanımızın, şirketimizin bilgisi ve yetkisi haricinde korsan kullanımı suç teşkil etmekte olup, yasal haklarımızın takibi konusunda gerekli işlemlere başlanacağını kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

Objektif Araştırma ve Danışmanlık Hiz. Tic. Ltd. Şirketi

OPERASYON HALA DEVAM EDİYOR

Yukarıdaki örnekten de anlaşılacağı üzere yeni kurulacak parti için 1 Kasım seçimleri sonrasında FETÖ ekibi tarafından oluşturulan Türk milletini yalanlarla aldatma politikasının devam ettiği görülmektedir.

Terör örgütü FETÖ’nün “gizli ve açık” elemanları tarafından yürütülen ve 1 Kasım seçimleri sonrası başarılamayan MHP’yi ve Türk milletini ele geçirme amaçlı operasyonun, 15 Temmuz sonrasında da aldatma politikaları ile "15 Temmuzda başaramadıkları darbe girişiminin" Türk milletinden intikamını almak için devam ettiği görülmektedir.

Takdir Yüce Türk milletinindir...