ANKARA (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "Dün öğle saatlerinde düştüğü bataklıkta sessizce debelenmeye devam ediyor ve debelendikçe batıyor. Zerre miskal onuru, haysiyeti, şerefi olan iddiasına mesnet gösterdiği belgeleri açıklar. Aksi takdirde alçak bir müfteri olduğu hakikatini hiç bıkmadan, usanmadan, yorulmadan yüzüne vurmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Şahin, Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve bazı yakınları hakkındaki iddialarına yönelik belgeleri savcılığa teslim etmemesini değerlendirdi.

Fatih Şahin, "Kemal Kılıçdaroğlu, dün elinde salladığı kağıtları bugün de kimseyle paylaşmadı. Dün öğle saatlerinde düştüğü bataklıkta sessizce debelenmeye devam ediyor ve debelendikçe batıyor. Zerre miskal onuru, haysiyeti, şerefi olan iddiasına mesnet gösterdiği belgeleri açıklar. Aksi takdirde alçak bir müfteri olduğu hakikatini hiç bıkmadan, usanmadan, yorulmadan yüzüne vurmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.