Şerefsizlik tartışmaları sürerken

Ülkemizde aptallar resmigeçit yapmakta, art niyetliler köşe kapmaca oynamakta, cehalet yarışta hız kazanmaktadır. Bütün bunlar olurken ihanet sınır tanımaz hal almıştır.

Devlet Bahçeli; boğazda viski içip HDP'ye oy veren şerefsizler dediğinde, bende buradayım diyen o kadar ses duyuldu ki, şaşarsınız.

Şöhret olmak isteyenimi ararsınız, lafı anlamayanımı ya da hakikaten şerefsiz olanımı?

Aptalın biri çıkmış diyor ki, HDP' oy veren milyonlarca hırsıza nasıl şerefsiz dersin? Bre ahmak, okuduğunu anlamaz, laf bilmez cahil.

Sen, senin gibiler ve senin ustaların bu ülkenin 36 etnik yapıdan oluştuğunu zırvalarken, Devlet Bahçeli, birlik, beraberlik ve kardeşlikten öte bir laf etmemiştir.

Sizler terör örgütünün uslanmaz savunuculuğunu yaparken, Devlet Bahçeli; teröristler tarafından katledilen bin yıllık kardeşlik hukukumuzun gereğini yerine getirmiş, katledilen, Kürtçe konuşan kardeşlerimize sahip çıkmıştır.

O binyıllık kardeşlerine şerefsiz demeyecek kadar şeref sahibidir.

Ancak, bölge insanının dertlerini bilmeden, boğazda viski içerek ahkâm kesen şerefsizleri bilecek kadarda erdem sahibidir.

Devlet Bahçeli; terörle ilişiğini kesmeyen, kesemeyen siyasetçilerin şirin görüntülerine pabuç bırakmaz, prim vermez ve aldanmaz.

Onun için, Diyarbakır ile Manisa aynı değerdedir.

Muğla ile Mardin Bahçeli için aynı kutsallıktadır.

O Bingöllünün huzuru için kavga verirken, kan akıtan eşkıyanın sonunun gelmesini arzu ederken, kardeşlik için yanıp tutuşurken, sen, viski içen şerefsiz, sen ne yapıyorsun.

Hala anlamadın mı; HDP'ye oy vermeye zorlanan vatandaşlarımız ile terörün hamisi, teröristten bozma siyasetçileri alkışlayanlar arasında kocaman bir fark var.

Bin yıllık kardeşlerimiz şereflidir, terörist şerefsizdir.

Bölgedeki mazlumlar şerefli, zalimler şerefsizdir.

Katili alkışlamak, mazluma düşmanlıktır.

Boğazın kenarında viski ile sarhoş olan şerefsizler, sarhoş kafa ile katil, mazlum farkını ayırt edemez olmuşlarsa, bunu ayıldıktan sonra da devam ettiriyorlarsa, "şerefsizin" sözlük tanımına cuk oturuyorlar.

Bre cahiller sürüsü, sözüm ona, aydın, sanatçı, gazeteci müsveddeleri.

Terör masumu katletti.

İnsanları evladından etti.

Ocaklar söndürdü, aileleri yuvalarından etti.

Uyuşturucu ticareti yaptı gençliği mahvetti.

Şimdi bütün bunlar şerefsizlik değilmi?

Sen bu kadar şerefsizliği alkışlıyorsan ve sana şerefsiz dendiyse, bunda ne var.

Bu "şerefsizlik" unvanı adrese teslimdir, üzerine alınan birkaç kişiye de fazla karışmam.

Lakin bu sözün Kürtlerle alakası yoktur, Bahçeli bin yıllık kardeşlerine hakaret etmez, ettirmez.

Ancak şerefsizlik sahibini buldu ve yakıştı, uzatmaya gerek yok.