Seçim Biter Biz Bitmeyiz

 

Cennet mekân başbuğumuz "Alparslan Türkeş" Türk milletinin üç büyük felaket yaşadığını, bunlardan her hangi birisini yaşamamış olsaydı, bugün bulunduğu yerin çok üzerinde olacağını söylerdi.

Bunlar; Çin bozgunu, Moğol istilası ve Viyana yenilgisidir.

Bugün Türk milletinin var oluş değerlerini temsil eden Ülkücü hareket, dün, Çinlilerin oyununa gelerek, bir birine düşerek yediği bozgunu, bugün tekrar ederek yaşamamalıdır.

Yaşadığımız dönemin siyasi taktiklerine baktığımızda, AKP'nin Çinlilere benzer taktikleri karşısında Ülküdaşlarımızın birlik ve beraberliğinin hırpalandığı görülmektedir. Bir birimize karşı sorumluluklarımızı unutmakta, "Ak Trollerin" fitne ve fesadına uyarak, söylem oluşturmakta, hareket geliştirmekteyiz.

Bu durum, gerek birey olarak, gerekse teşkilat olarak bizlere hiçbir yarar sağlamaz, sağlamamıştır.

Bizler, Ülkücü hareket olarak yeni bir Çin bozgunu yaşamayacağız. Birliğimizi, dirliğimizi koruyacağız. Milletimizin ve ülkemizin yarınları için gücümüzü dağıtmadan, milli ülkü ile yolumuza devam edeceğiz, bu bizlerin tarihe karşı sorumluluğudur.

Moğol istilası 'da felaket ötesi bir şeydi.

Türk dünyasında dirlik bozulmuş, Anadolu alev alev. Yağmalanan sadece evler değil, yakılan yıkılan medrese ve kütüphanelerle de, milli akılda yok edilmeye çalışılmıştır.

Yakın tarihimizde, Komünizmin yozlaştırdığı kültür, 12 Eylül ihtilale ve sonuçları, ANAP iktidarları ve kaybolan değerlerimizin ardından, AKP iktidarlarının sonuçları, Moğol istilalarını hatırlatmakta ve Moğol yağmacılarını yaşatmaktadır.

Yakın zamanda yaşadığımız bu siyasi gelişmeler, Türk milletinin değerlerini tahrip etmiş, ayakkabı kutularında milletimizin malı yağmalanmıştır.

Ülkücü hareket, yakın dönemin "Moğol" yağmasına boyun eğmeyecek, birliğini bozmayacak ve Türk milletini yarınlara taşıma azmini kaybetmeyecektir.

Viyana yenilgisi, Osmanlı imparatorluğunun çöküşünün başladığı gündür. Bu çöküş bizlere Çanakkale'yi yaşatmış, kurtuluş savaşına mecbur bırakmıştır.

Balkanları, Kafkasları ve Ortadoğu'yu kaybettirmiştir.

Ülkücü hareket, Türk milletinin mütemmim cüzdür.

Tarihi bilir, tarihi analiz eder ve geleceğe yürür.

Ülkücü hareket, hiçbir seçim sonucunu yenilgi kabul etmez, felaket çığlıkları atmaz ve teslim olmaz.

Ülkücü; doktrinine, teşkilatlarına, liderine sahip çıkar.

Ve ülkücü geleceğe yürüme azmini asla kaybetmez.

Seçim biter ama biz bitmeyiz, çünkü biz geleceğiz.