Kastamonu'da bir toplantı sırasında göğüs hastalığı şitkayetiyle gittiği Kastamonu Devlet Hastanesi'nde anjiyo yapıldıktan sonra Ankara'ya sevk edilen AK Parti Kastamonu Milletvekili Sayın Hakkı Köylü'nün sağlık durumu ile ilgili Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı. Köylü'nün genel sağlık durumunun iyiye gittiği ve tedavisine devam edildiği belirtildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Köylü'nün sağlık durumunun yakından takip edildiği belirtilen açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Hakkı Köylü, dün (29.07.2018 tarihinde) bir toplantı esnasında şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle başvurduğu Kastamonu Devlet Hastanemizde tedavi altına alınmıştır. Kendileri, orada yapılan başarılı bir anjiyodan sonra tedavisine devam edilmek üzere helikopter ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanemize getirilmiştir. Şu anda hastanemizde tedavisine devam edilmektedir. Genel durumu iyiye giden vekilimizin sürmekte olan tedavisi Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca tarafından yakından takip edilmektedir. Değerli milletvekilimize Allah’tan acil şifalar diliyor, aile ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

CHP'Lİ BİRCAN'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

 Sağlık Bakanlığı, Iğdır'da beyin kanaması geçiren ve ambulans uçakla Ankara'ya sevk edilen CHP Edirne Milletvekilimiz Sayın Erdin Bircan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bircan'ın Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Beyin Cerrahi kliniğinde tedavisine devam edildiği belirtilen açıkla şöyle:

"CHP Edirne Milletvekilimiz Sayın Erdin Bircan bir program vesilesiyle gittiği Iğdır'da kaldığı odasında rahatsızlanmış, otel görevlileri tarafından çağrılan ve olay yerine gelen 112 ambulansı ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak kısa sürede Iğdır Devlet Hastanemize ulaştırılmıştır.

Hastaneye bilinci kapalı olarak getirilen Erdin Bircan'ın tomografisi çekilerek beyin içi kanaması olduğu tespit edilmiştir. Hastanemizde yapılan başarılı bir ameliyattan sonra hasta stabil hale gelince yoğun bakım tedavisine devam edilmek üzere saat 18.00 civarında hazır edilen hava ambulansı ile Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Beyin Cerrahi kliniğine nakledilmiştir. Hastanemizde gerekli tertibat alınmıştır.

Edirne Milletvekilimiz Erdin Bircan'ın tedavisi Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca tarafından yakından takip edilmektedir. Değerli milletvekilimize Allah'tan acil şifalar diliyor, aile ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."