İbrahim Korkmaz… AKP Düzce eski milletvekili…

Milletvekili olduğu günlerde kimse tanımaz bilmezdi. Bir gün "Hz. İbrahim tabii ki benim. Hz. Muhammed ise en küçük kardeşim." Cümlesiyle sosyal medyada hesabından mesaj atınca tanınmıştı.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'de  "Dahası 'Hz. İbrahim benim, Hz. Muhammed de kardeşim' diyen sapıklar hiçbir yaptırım görmez. Bu nasıl bir ülkedir, Türkiye kimlerin eline kalmıştır?" şeklinde o günlerde İbrahim Korkmaz'a tepki göstermişti. İbrahim Korkmaz böylece tanınmış bilinmişti.

Tekrar milletvekili adayı yapmadılar. Sonrada unutulup gitti.

Ama geçen gün Türklüğün bağımsızlık sembolü Bozkurt işaretine sataşarak haber olmayı başardı. İbrahim Korkmaz'ın sayfasına bu haberden sonra girdim baktım. Türklüğü ilgilendiren milli konularda saçmalamaktan başka hiçbir şey yapmadığına şahit oldum.

İbrahim Korkmaz'ın Bozkurt işareti konusunda saçmalaması aynen şöyle : "Sevgili dostlarım, kimse söyleyemiyor bari ben söyleyeyim de tarihe önemli bir not düşmüş olalım. Hıristiyan Gagavuzların (Gökoğuz Türkleri) kullanmış olduğu ve İslam'ın ruhuna da aykırı olan bu işaretle Ortadoğu'ya girmek mümkün olabilir. Fakat, Ortadoğu halkının gönlüne girmek için bu sembol tepki çekmekten başka hiçbir işe yaramaz. Benden söylemesi" 

Mantığa, zekâya bakar mısınız? 

Türk tarihinden bihaber, Bozkurt sembolünün taşıdığı anlamdan bihaber, Ortadoğu Bölgesinde kiminle mücadele ediliyor bundan bihaber…

Tam da "Laf Etti Bal Kabağı, Koy Tabağa, Ye Sabaha." hali…

Türkiye şimdi terör örgütü PKK'ya karşı mücadele ederken Bozkurt işareti yaptığı için Ortadoğu halkının gönlüne giremeyecek mi?

İnancı ateist olan terör örgütü karşısında Bozkurt yaptığı için şehit olan askerlerimiz cennete gidemeyecek mi?

Haçlı Ordularının öncüsü ABD'nin oyunlarını bozduğu için sırf Bozkurt işaretinin yapılmasından dolayı Ortadoğu bölgesinin halkı bizden nefret mi edecek, İslam'a aykırı davranış mı sergilemiş olacağız?

Bu zekâ seviyesindeki İbrahim Korkmaz, bizleri dağda kurt falan görünce secdeye kapandığımızı falan sanıyor herhalde?

İbrahim Korkmaz'ın etnik kökeni, mensup olduğu milleti nedir bilmiyoruz. Ama Türklüğe düşman olduğu için Bozkurt işaretinin ruhunu, taşıdığı anlamı bilmesi yahut sahiplenmesi mümkün değildir.

Suriye'deki ÖSO mensupları içindeki Türkmenlerin hep Bozkurt işareti yaptığını göremeyecek kadar da idrak özürlüdür. Onlardan etkilenen Kürtler, Araplar bile Bozkurt işareti yaparak Türklerin haklı mücadelesine omuz vermişlerdir.

Keza bu hali Irak'taki Türkmenler üzerinden de gördük. Barzani'nin peşmergeleri Kerkük'ten kaçarken arkasından kovalayanlar hep Bozkurt işareti yapan Türkmenlerdi.

Bugün Suriye'de Bozkurt işareti yaparak mücadele veren, şehit ve gazi olan askerlerimiz İbrahim Korkmaz'ı niçin rahatsız etmiştir?

Kendisi terör örgütü PKK'nın, alçaklıkta sınır tanımayan ABD'nin safında mıdır?

Bilmişlik edasında "kimse söyleyemiyor bari ben söyleyeyim" diyerek saçmalamasının ana nedeni nedir? 

Birde "İslam'ın ruhuna aykırı" diye fetva vermeye kalkıyor.

Rusya'nın sembolü Ayı, Türkiye'nin sembolü Bozkurt şimdi bu iki devlet sembolü kartal ABD'nin alçaklarına karşı bölgede işbirliği yaparken günaha giriyor mu sence İbrahim Korkmaz?

Mensubu olduğun partinin sembolü ampul, ampulü ilk bulanda Amerikalı ticaret ve bilim adamı Thomas Edison olduğuna göre Hristiyan icadı kullanmaktan dolayı bir günah söz konusu mu sence İbrahim Korkmaz?

Türk askeri canını dişine takıyor terör örgütlerine karşı mücadele ediyor. Şehit tabutları bir bir Anadolu'ya dağılıyor. İbrahim Korkmaz'ın uğraştığı ve düşmanlık ettiği konulara bakar mısınız?

Bozkurt'a kim düşmanlık ediyorsa bilin ki o kişi Türk düşmanıdır.  Türk askerinin Bozkurt işaretini İslam'a aykırı göstererek aklınca yorumlar yapan İbrahim Korkmaz'da bir Türk düşmanıdır.

"Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" sözüne de sayfasında 'İT'li" yazdığını yorumda bunun bariz delilidir.

AKP bu şahsı tekrar aday yapmayarak yerinde karar almıştır. Bu gibi kişilerin milletvekili yapılması bile Türklüğe ve İslam'a ihanettir.

Çünkü bunlar Türk nerde ise karşısındaki safa geçecek kadar Türklük düşmanlarıdır.

İbrahim Korkmaz'lar Allah'tan korkup, kuldan utanması olmadığı için 

"Aylardan Ağustos, günlerden Cuma 

Gün doğmadan evvel iklîm-i Rum'a 

Bozkurtlar ordusu geçti hücuma

Yeni bir şevk ile gürledi gökler 

Ya Allah...Bismillah... Allahuekber" marşlarındaki anlamı idrak edemezler. 

Bu gibilerle uğraşmak gerçekten zaman kaybı ama İbrahim Korkmaz'lar bu ülkede tek değil, birçoğunun toplu zihniyeti olduğu için bu kadar zaman harcayıp yazı yazdım. Meseleye böyle bakmanızı isterim.