MHP'nin gerçek Türkiye'si;

 

Atalarımızın Anadolu'ya girişinin 950 yılındayız, dokuz buçuk asır içerisinde, Malazgirt'ten başlayan, içine Bursa'yı dâhil eden, İstanbul'un fethiyle taçlanan şanlı tarihimiz, Cumhuriyetin kuruluşuyla son halini almıştır.

AKP nin yeni Türkiye'si tarih aklıyla örtüşmemektedir. Türkiye gerçektir, dünüyle bu günüyle yarınıyla.

Bu yüzden geçmişten haberi olmayanlar, geleceğe yön verme arzusu taşımayanlar hiçbir mana ifade etmeyen "yeni" kelimesinin yeni sığıntıları olmuşlardır.

İnsanların kurnazlığını, cin fikirliliğini bazen de arlanmaz lığını anlatmak için "anasını boyar babasına satar" tabiri kullanılır. Tam AKP lik bir tanım.

AKP nin yeni Türkiye'si, anasının boyanıp, babasına satılması gibi. Yalan, dolan, dalavere.

Milliyetçi Hareket Partisinin, boyayla, cilayla, yalanla dolanla alakası olmaz, olmamıştır. Düşünceleri gerçek, projeleri gerçek, gündemi gerçektir.

Bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye'si gerçektir.

Gerçek Türkiye'de hırsızlık yoktur.

Gerçek Türkiye'de fakirlik yoktur.

Gerçek Türkiye'de üretim var, bereket var zenginlik var.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; mazot zamlarına boyun eğmiş, iş makinalarının borcuna yenilmiş, banka faizlerine köle olmuş hiçbir çiftçimiz kalmayacaktır.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; televizyon reklamlarında gördüğü ürünlerin çocukları için hayal olduğunu düşünen hiçbir anne kalmayacaktır.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; çalışanlar için kullanılan bordro mahkûmu terimi yok edilecek, iktidar yandaşlarına peşkeş çekilen milli servet yerini, adil ve eşit dağıtılmış bir vatandaş topluluğuna bırakacak, işçimizin alın teri asgari ücretin merhametsizliğinden kurtaracak, emeğinin karşılığı bir fiyat belirlemesi olacaktır.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; sanayici, fason ve kalitesiz ihracatın, haksız rekabetin pençesinden kurtarılacak, ülkemizi tüketim pazarından çıkartılıp, üreten ve ithal eden gerçek bir ülke konumuna gelecektir.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; adalet mülkün temeli olacak, Cumhurbaşkanından köy bekçisine kadar herkes mahkeme karşısında eşit olacaktır.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; fakirin çocuğu da okuyacak, hayallerini gerçekleştirecek ve ülkenin geleceğinde teri olacaktır.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; insan sağlığı sektör olmaktan çıkacak, Türk insanı başka devletlerin makine, ekipman ve tıbbi malzemeleri için kobay olarak kullanılmayacaktır.

MHP nin gerçek Türkiye'sinde; ahlak hâkim kılınacak, ahlaksızlık asla takdir görmeyecek, Kuran ayetleriyle dalga geçenler, yüce Peygamberimize laf söyleyenler edepsizlik çukurunda yok olacaklardır.

MHP nin gerçek Türkiye'si; anasını boyayıp babasına satanların değil, sizlerin Türkiye'si olacaktır.