Meğerse hiç Türk yokmuş!

Meğerse tarih kitapları hep yanlış yazmış! Hat ta, tarih denen şeyde yalan. Gerçekte tarih varsa o da 2002 yılından itibaren başlamakta, miladı da sanki AKP olmakta.

Şimdiye kadar tarih denen şey ve tarih kitaplarında yazılanlar tamamen bir düzmece, MÖ. MS. diye adlandırmalar ise bir kandırmaca bir yalan ve aldatmacadan başka bir şey değil.

Belki de tarih var, tarih kitapları da fena değil, keşke içinde Türkler olmasa.

Okullarda okutulan, Çinlilerle savaşan milleti Türk diye yazan kitaba nasıl olurda tarih kitabı dersiniz. Ergenekon’dan çıkan millete Türk derseniz o kitap hiç tarih kitabı olabilir mi?

Orhun anıtlarını yazan millet Türk olmamalı, atı terbiye edene Türk denmemeli ve bu Türkler 16 imparatorluk kurmamalıydı ya da tarih bunları yazarken, Türk’ten bahsetmemeliydi ya da o imparatorluklar Türk olmamalıydı.

Tanrı dağının yamaçlarından, Avrupa’nın ortalarına kadar gelen ordu Türk, o ordunun milletine Türk milleti diyen tarih kitapları yakılmalı, kitapların yazarları ayıplanmalı tarihi yanlış yazıyor diye tutuklanmalı, hapsedilmelidir!.

Malazgirt’te savaşan iki ordudan birisine Bizans diyen tarihçilere aferin, diğerine Türk diyenlere yazıklar olsun!.

Bursa’da imparatorluk kuranların Türk olduğunu hangi utanmaz! Yazmış.

İstanbul’u fetih edenlerin Türk olduğunu söyleyen aymaz da! Kim oluyor.

Bunca yanlışı Yapanlar tarihçiler kurtuluş savaşı verenlere ve Türk devleti kuranlara Türk demekle elbette ki hata üstüne yapmış, hatta yanlı veya yanlış bir tarih yazmıştır!

Tarihin bütün dönemlerinde Türk yokken, imamı Azam için neden Türk derler?

Ahmet Yesevi niye ısrarla Türk diye anılır?..

Somuncu babaya hala niye Türk derler?...

Aklını Türklükle yemiş bunca tarihçiyi ve yazdığı kitapları yok etmeden AKP iktidarına ne rahat, nede huzur nasip olmayacak.

AKP iktidarının Türkiyelilik sevdasına vaz geçtiği Türklük en kısa zamanda kitaplardan çıkartılacak, zihinlerden sökülecek ayaklar altına alınacak ama Allah Türk olmayanlardan sorsun.

AKP iktidarı Türk tarih arşivlerini ve kitaplarını yok sayıyor ama batılı dostlarının bilinçaltında üç bin yıldan fazladır Türk var.

AKP iktidarı ısrarla Türk yok Türkiyeli var dese de, batılı dostlarının tarihçilerinin kin, korku ve nefretle yazdığı tarih kitaplarındaki Türkü nasıl silecekler.

Şu batılılar yok mu? AKP iktidarından Türklüğü kaldırmalarını isterken kendi bilinçaltlarından bir türlü kaldıramıyorlar ki.

Şimdi bizler bin yıldan fazla bir zamandır savaştığımız, batının haçlı ordularını kuranların torunlarına minnet duymak zorunda kalıyoruz. Onlar olmazsa, kinleri olmazsa, tarihçileri olmazsa meğer tarihte hiç Türk olmayacakmış!

Türkiye cumhuriyeti hükümetinin silmek istediği Türklüğü, Türk ismini Tarihi düşmanlarımızın kininde ve kitaplarında görmek ne tuhaf bir durum, sevinelim mi? Utanalım mı?

İrfan Topçu

***

Sizde bu bölümde yazmak isterseniz sitemizin ilkelerine ters düşmeyen yazılarınızı [email protected] mail adresine gönderin sizin adınızla yayınlayalım.

Not: Yazılarınızda isminizi ve kullanılacak mail adresinizi yazmayı unutmayınız.