div>

"Duymak istemeyen kadar, kötü sağır yoktur." şeklinde yabancılara ait bir atasözü vardır. 

"ÜLKÜCÜ İRADEYE HAKARET EDEN ALİ SERİM KİMDİR?", 

"ALİ SERİM SUSKUNLUĞU VE MHP'YE YÖNELİK OPERASYONLAR!",

" ÜLKÜCÜ DELEGEYE HAKARET EDEN ALİ SERİM TOZ OLDU!" başlıklı üç tane yazı yazdım. Muhatapları ise bu yazı karşısında gerçekten "kötü sağır" olmuş vaziyettedir.

Muhataplarına sürekli 'ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile yapılan toplantıya girecek kadar MHP Genel Başkan Adayı olmayı düşünen Meral Akşener'e yakın olan bu Ali Serim kimdir?' diye soruyorum. Ama halen üç maymun rolü oynamaya devam ediyorlar. Bir açıklama gelse asıl bombayı patlatacağım ama önce ne cevap verecekler diye sabırsızlıkla bekliyorum. Muhatapları cevap veremezken, yancılar "Ali Serim Dışişleri Bakanlığında memur" propagandası yapmaya başladı. Aradık Dışişleri Bakanlığını "Ali Serim diye bir çalışanınız var mı?" diye sorduk, tanıyan bilen yok…

Biz ısrarlı bir şekilde yazınca Ali Serim önce twitter hesabını kapattı, sonra web sayfasını kapatıp, içeriğini boşaltıp tekrar açtı.

Bizi ilgilendiren kısım fanatik AKP'li ve Erdoğan hayranı olan, Ülkücülere ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye hakaret eden, sözde Kürdistancı haber sitelerinde PKK açılımlarını, AKP ve Erdoğan'ı savunan yazılar yazan, PKK'lı sözde sanatçı Şivan Perver'i öven, MHP'de değişim isteyen, Meral Akşener'in twitlerini paylaşan bu Ali Serim'in MHP Genel Başkan Adaylığını düşünen Meral Akşener'e olan yakınlığı nedir, onu çok merak ediyoruz.

MHP Genel Merkezine ve MHP Devlet Bahçeli'nin makamına 4-5 kere "Milliyetçi-Ülkücü genç" diye övgüyle getirilen Ali Serim'in kim olduğu net ortaya çıkmadan bu oyun tam anlaşılmayacak sanırım.

ABD Büyükelçileriyle, ABD Başkonsoloslarıyla çat kapı görüşebilen Ali Serim'in MHP'ye bu ilgisi nedir çok merak ediyoruz. 

1 Kasım'dan itibaren sürekli "MHP'de değişim olmalı" twitleri atmasındaki hikmet nedir?

Ülkücü delegeye "MHP'de 1242, CHP'de 1216 delege Türkiye'nin önünü tıkıyor. Kapasitesiz 2458 kişi muhalefetin halinin sorumlusudur. İsimleri ifşa edilsin!" hakaretlerini ettikten sonra, geçmişte "Meral Akşener üniversite yıllarında hocam oldu. Çok beğenirim kendisini." dediği Meral Akşener'in "Ülkücüler, hukuk ve demokrasinin keyfilikten, sevginin benlikten güçlü olduğunu, önce kendi evlerinde sonrada tüm Türkiye'de ispatlayacaklar" twitini paylaşması da garip değil mi? "Kapasitesiz" diye hakaret ettiği Ülkücü delegeden, Meral Akşener'i MHP'ye Genel Başkan yapmasını istiyor.

Bir dönem AKP-cemaat ortak yapısı olan Taraf gazetesindeki "AÇILIM SÜRECİ VE ZOR SORULAR"  başlıklı bir yazında "Hükümetin terör sorununu çözmek için yürüttüğü çalışmalara neden muhalefet destek vermiyor? Bir sorun 30 yıl askerî metotlarla çözülmeye çalışılmış ve çözülememişse, ezber bozan metotlarla bu soruna yaklaşmak gerekliliği bariz değil mi?" (19 Nisan 2013) sorularını sorarak zihniyetini göstermiş bu Ali Serim'in Meral Akşener'in akıl hocası ve danışmanı olması ne kadar ilginç değil mi?

"Candan isterim Öcalan'ı ziyaret etmek ve benim için büyük bir şeref onur olur" diyen PKK'lı sözde sanatçı Şivan Perver içinde "Başbakanın yaklaşımını kutluyorum. Büyük sanatçı Şivan Perwer'e hoşgeldin diyorum." diye karşılama twiti atan Ali Serim işte bu sebeplerden Meral Akşener konusunda odak noktamız olmuştur. 

Geçmişte teröristbaşı Öcalan'a "Ermeni dölü" dediği için sonradan "Abdullah Öcalan'a "Ermeni dölü" demiştim. Şimdi bunu hatırlarken bile tüylerim diken diken oluyor. Çok ayıp ettim. Çok utanıyorum. Özür diledim, ama hala büyük utanç duyuyorum" şeklinde defalarca özür dileyen Meral Akşener'in, Ali Serim'in akıl hocalığında iyi anlaştığı görülüyor.

Çağrılarımız karşısında, Ali Serim suskun, Meral Akşener suskun da, Ali Serim'in hakaretlerine maruz kalan onun-bunun peşinde noterlerde koşturan MHP İl, ilçe, belediye başkanları, Ülkücü delegeler siz niye suskunsunuz? İradeniz neyin karşılığında ipotek altına alınmıştır?

Niçin biriniz "Bize hakaret eden Meral Akşener'in danışmanı, akıl hocası Ali Serim kim?" diye sorma cesaretini gösteremiyorsunuz? Biriniz sorun bakalım, ne bombalar patlayacak hepiniz göreceksiniz.

Bu mesele ayrıntı olmaktan öte, anlatmaya çalıştığımız fotoğrafın büyük kısmıdır. Bunu sadece özü MHP, kökü Ülkü Ocakları şuurunda olanlar görmektedir. Bizim istediğimiz de MHP'nin varsa eksiği, yanlışı bunu onarmak da bu hareketin öz evlatlarının meselesi olmalıdır. MHP'nin dönüştürülemeyeceğini, devşirilemeyeceğini hareketin öz evlatlarının haykırmasıdır.

Ülkücü Hareket ne badireler atlattı, ne operasyonlara maruz kaldı. Ama hepsinde de dimdik ayakta kalmayı başardı.

Dava ve ideolojisi çizgisi olmayanlar bu dediklerimizin hiçbirini anlamayacaktır.

Ama biz davamızın, ideolojimizin çizgisinde Ali Serim meselesinde olduğu gibi olayları yazarak, Ülkücünün şuurunu açık tutmasına sürekli katkı sağlayacağız. 

Bombaları patlatmak için "Ali Serim kim?" sorumuza cevap bekliyoruz…

Ey muhataplar, üç maymun rolü oynamayın cevap verin artık…

Yıldıray Çiçek/ORTADOĞU