br />Evinin önünde önceki gece 4 kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, burnundaki kırık nedeniyle Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde ameliyata alındı. Saat 13.00 sıralarında evinden ayrılan Hakan'ın hastanede saat 15.00'da ameliyata alındığı öğrenildi.

CİVAOĞLU: BU TİP OLAYLAR GERÇEKTEN ÇOK ACI

Öte yandan Ahmet Hakan'ın evine ziyaretler bugün de devam etti.

Ahmet Hakan'ı ziyarete gelen gazeteci Güneri Civaoğlu çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Civaoğlu, "Bu tip olaylar gerçekten çok acı. Ahmet'le daha bir hafta önce yemekteydik. Dikkat etmesini söyledim. Ama dikkat etsen de nereye kadar... Belli ki planlı bir olay. Bunun arkasında kimin olduğunu bilemiyorum. Ama her kim varsa bütün yüreğimle kınıyorum. Ben aynı zamanda bir hukukçuyum. Bunun kim yaptı diye teori kurmak istemiyorum. Ama her kimse yürekten kınıyorum. Bu olayın arkasında kimin olduğunu polisin ortaya çıkarması gerekiyor" dedi.

AHMET HAKAN'IN AMELİYATI 1,5 SAAT SÜRDÜ

Evinin önünde önceki gece 4 kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, burnundaki kırık nedeniyle yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat geçirdi.
Amerikan Hastanesi'nde saat 15.00 sıralarında ameliyata alınan Ahmet Hakan'ın operasyonu yaklaşık 1,5 saat sürdü. Başarılı bir ameliyat geçirdiği öğrenilen Ahmet Hakan, operasyonun ardından hastanede özel odaya alındı.
Doktorların, Ahmet Hakan'ın ailesine, geceyi hastanede geçirmesi gerektiğini söylediği belirtildi.

dha