Ahmet Hakan'ı Doğan TV Center'dan itibaren takibe alarak, evinin önünde saldıran kişilerle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Kanal D Haber, suç dosyaları kabarık saldırganların ikisinin AK Parti Fatih İlçe Teşkilatı üyesi olduklarını ortaya çıkardı. 

Gazeteci Ahmet Hakan'ın, evinin önünde uğradığı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

 

Kanal D Haber'in elde ettiği bilgilere göre 4 saldırgan da Van Gevaşlı ve birbirleriyle akrabalar. 4'ü de İstanbul Fatih'te yaşıyor.

 

29 yaşındaki özel güvenlikçi Uğur Adıyaman, 12 Ekim 2010 tarihinde Fatih Ak Parti Teşkilatı'na üye olmuş. Polisteki kaydı çok kabarık olan Adıyaman'ın, uyuşturucu, birden fazla kişiyi tehdit, resmi belgede sahtecilik suçlarından sabıkası var.
24 yıl önce Terör örgütü PKK'ya katılan Seyhan Adıyaman'ın kardeşi.

 

Saldırganlardan Fuat Elmas da Adıyaman gibi özel güvenlikçi. Elmas da 19 Haziran 2007'de AK Parti Fatih Teşkilatı'na üye oldu ve 2010 yılına kadar özel bir güvenlik firmasında çalıştı.

 

29 yaşındaki Kamuran Ergin, şu an bir tekstil firmasında çalışıyor. Uyuşturucu ticareti, yaralama ve silahlı yağma suçlarından poliste işlem görmüş.
Kaynak: Rotahaber