"Fethullah Gülen'i eleştirdi" diye dört yazarıyla yollarını ayıran, FETÖ'nün düzenlediği Türkçe Olimpiyatları heyetinin ilk ziyarete geldiği, "CHP ve HDP ile koalisyon kurmadı" diye MHP'ye saldıran yazarları olan, bir zamanlar "MHP'ye oy vermeyin" diye tam sayfa ilan veren, sürekli CHP ve Perinçek lehine propaganda yapan Yeniçağ isminde bir gazete var. Namıdiğer  FİTNEÇAĞ !

Hayat kaynağı yalan, besin kaynağı fitne olan bu gazete, her gün bu halinden yansımalar üretiyor. MHP'nin Kayseri mitingi sonrası yine aynı tarzını sürdürdü.

Neymiş "Devlet Bahçeli Kayseri'de boş meydana konuşmuş"… 

Bu haberin başlığını da "Kayserili Ülkücüler pikniğe mi gitti?" diye koymuşlar…

Allah korkusu olanların yapabileceği bir haber değildi bu. Ama bunlarda Allah korkusu olmadığı için bu ve benzeri haberleri rahatlıkla yapabiliyorlar.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı Türkiye'nin en büyük meydanlarından birisidir. Ve bu meydan, çok coşkulu bir kalabalık tarafından tıklım tıklım doluydu. MHP Lideri Devlet Bahçeli kürsüye çıktığında adeta gök gürlemesi gibi coşkunun sesi vardı.

Öyle bir kalabalık, öyle bir coşku vardı ki, gerek MHP Genel Merkezi yöneticilerinin, gerek Kayseri MHP İl yönetimin yüzünde tebessüm, mutluluk, gurur eksik olmuyordu.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin miting konuşmasına başlamadan önce dilinde sadece "Maşallah" kelimesi vardı. Yani o derecede muhteşem bir miting olmuştu.

Ama CHP'nin, FETÖ'nün, HDP'nin, Perinçek'in karargâhı olmuş bir gazeteden de beklenen bu "Maşallah'a" gölge düşürme çabası olmuştur.

MHP'nin Kayseri mitingi için bu haberi yapan FİTNEÇAĞ'ın aynı gün manşetten Kemal Kılıçdaroğlu ile röportajı veriliyordu.

7 Haziran seçimleri sonrası MHP'yi HDP-CHP yanına koalisyon kurmaya çağıran, Özerkliği CHP iktidarında getirme sözü veren, "Anayasa'nın 2. Ve 3. Maddesini gelin değiştirelim" diye AKP'ye çağrıda bulunan, PKK'nın Suriye kolu PYD-YPG'yi terör örgütü olarak görmediğini söyleyen, HDP'nin her daim avukatı olan, PKK'lı teröristlerin cenaze törenine katılan kişileri milletvekili yapan, "ABD tipi başkanlığını getirin destekleyim" diyen Kemal Kılıçdaroğlu FİTNEÇAĞ'a "Ülkücü Taban Tuzağa Düşmedi" diye manşet olmuş…

Aynı gün iç sayfalarda da MHP'ye "CHP ve HDP ile niye koalisyon kurmadı?" diyen saldıran bir yazarının CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile yaptığı röportaj vardı. Bu gazete FETÖ'nün, Perinçek'in, CHP'nin sesi olmuş MHP düşmanlığı yapıyor. Ama bazı beyinsizlere göre bu gazete "MHP içindeki muhalif ses" oluyor.

MHP Kayseri mitinginden bir kare fotoğraf koymadan "Devlet Bahçeli Kayseri'de boş meydana konuştu"… Diye haber yapan gazetenin kimlere hizmet ettiği apaçık ortadadır.

Türkiye'nin en büyük meydanını doldurarak miting yapan MHP için, bu tür haberler yapanlar, en büyük MHP ve Ülkücü Hareket düşmanıdır.

Önce "MHP miting yapsa kimse gelmez" algısını oluşturmaya çalıştılar, sonra miting fotoğraflarını yayınlamadan "Bahçeli boş meydana konuştu" diye haber yaptılar. İkisi de tutmayınca bu sefer "MHP mitinglerindeki aşırı kalabalıklar AKP'liler" demeye başladılar. İşte bunlar bu kadar beyinsizdir.

15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşundan dolayı, düşünceleri şimdi daha net anlaşılan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik özellikle sağ kesimde oluşan sevgiyi, saygıyı göremedikleri için, kendileri SOL'un, FETÖ'nün kucağında oturarak sürekli Devlet Bahçeli düşmanlığı yapıyorlar.

Her toplantılarını CHP'nin organize ettiği MHP'den ihraç edilmişlere destek veren bu FİTNEÇAĞ'ın karaktersizliği işte bu noktadadır.