Seçim mi yaklaşıyor ne?

AKP gene mağdur olacak bir konu buldu.

Aslında zaten var olan oy deposunun pasını silmekten başka bir şey olmayan türban tartışması bütün hadiseleri geride bırakarak yerel seçimler öncesi açık ara fark atacak gibi

Her ne kadar MHP genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli  AKP'nin mağduriyetlerini ortadan kaldırarak standart hizmet partisi hüviyeti kazandırmaya çalışsa da  ne yazık ki basınımızın düdükleri  olaya balıklama daldı.

Daha birkaç yıl öncesi türban öncelikli konumuz değil diyen sayın başbakana birden bire ne oldu da türbanı gündemin tepesine oturtuverdi.

Son iki seçimdir küçük Emrah misali mağdur ve mazlum rolleri oynayarak oy avcılığı yapan iktidar MHP'nin bütün mağduriyetlerini gidermesi karşısında şaşkına döndü ve denize düşen yılana sarılır misali gene türbana büründü.

DSP,ANAP,MHP iktidarında kendilerini zincire vuran türbanlı bacılarımız ne oldu da AKP iktidarında sıkıntıları giderilmediği halde sesleri çıkmıyor?

IMF öğretmen maaşlarını düşürün diyor.

Kuzey Irak çözümsüzlüğe doğru gidiyor.

Kıbrıs belirsizlikler içinde kıvranıyor.

Memlekette sanal olarak var edilmeye çalışılan Kürt sorunu neredeyse Türk sorunu haline getirilmeye çalışılıyor.

Okyanus ötesinde garip haritalarla ülke parçalanma senaryoları çiziliyor.

Bizim başbakan her şeyi bir kenara bırakmış türbana dolanmış gidiyor.

Yerel seçimler öncesi iktidarın mağdur ve mazlum olmamasını dilemekten başka elden bir şey gelmiyor.

Gerçekten inanan samimi kardeşlerimize büyük görev düşüyor.

Kendilerini din adına pazarlayanlardan uzak durmaları ve sadece inançlarını yaşamaları onlara her türlü özgürlüğün kapılarını açacaktır.

İnançlarımızı toplumsal fitneye alet edilmemeli.