Aksiyon-gerilim türündeki film, öldürülen bir CIA ajanının anılarının ve becerilerinin, tehlikeli bir suçlunun zihnine aktarılmasını konu alıyor.

ABD ve İngiltere ortak yapımı film, 1991 yılında "JFK" filminde birlikte rol alan Kevin Costner, Gary Oldman ve Tommy Lee Jones'i yeniden bir araya getirdi.

"Ölüm Treni"
Michael Petroni'nin yönettiği filmin başrollerinde Oscar ödüllü Adrien Brody, George Shevtsov, Robin McLeavy ile "Jurassic Park"ın yıldızı Sam Neill oynuyor.

Gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Psikolog Peter, trajik bir kazada çok sevdiği küçük kızını kaybetmiştir. Acı ve suçluluk duygusu ile baş etmeye çalışan Peter, hastalarında karanlık duygular ve tuhaflıklar fark etmeye başlar. Hastalarından dinlediği olayları birleştirince onların 20 sene önce aynı gün ölmüş olan insanların hayaletleri olduğunu fark eder. Bu korkunç gerçek, Peter'ı geçmişte saklı kalmış sırları çözmek üzere sürprizlerle dolu bir yolculuğa sürükleyecektir."

"Kapının Diğer Tarafı"
Başrolünde televizyon dizilerinden tanınan Sarah Wayne Callies'in olduğu korku türündeki filmin yönetmenliğini Johannes Roberts yaptı.

Sarah Wayne Callies'in yanı sıra Jeremy Sisto, Javier Botet ile Sofia Rosinsky gibi isimlerin de rol aldığı film, sessiz sakin bir hayat yaşayan ailenin trajik bir kaza sonucu genç oğullarını kaybetmesini konu alıyor.

"Bekar Yaşam Kılavuzu"
Başrollerinde Dakota Johnson, Rebel Wilson, Damon Wayans Jr., Anders Holm, Alison Brie, Nicholas Braun, Jake Lacy, Jason Mantzoukas ve Leslie Mann'ın yer aldığı film günümüz ikili ilişkilerini komik bir dille anlatıyor.

Yönetmenliğini Christian Ditter'in üstlendiği ve nasıl bekar olunacağının yanı sıra insanların yalnızlığı nasıl yönettiği üzerine yoğunlaşan film, binlerce yalnız ve kalbi kırık bekar insanın yaşadığı New York'ta geçiyor.

"Heidi"
Alain Gsponer'in yönettiği animasyon türündeki filmin Türkçe seslendirmelerini Ecem Uzun, Uğur Taşdemir, Fatih Özacun, Bedia Ener ve Figen Sümeli gibi isimler yaptı.

Senaryosu Johanna Spyri'ye ait olan film, aynı adlı klasik romanından uyarlandı.

"Orman Çocuğu"
Jon Favreau'nun yönetmenliğini yaptığı, Rudyard Kipling'in ölümsüz hikayelerine ve Disney'in klasik animasyon filmlerine dayanan "Orman Çocuğu" isimli aksiyon türündeki filmde bir kurt ailesi tarafından büyütülen erkek çocuk "Mowgli"nin destansı macerası izlenebilecek.

Filmin orijinal seslendirmeleri Scarlett Johansson, Christopher Walken, Ben Kingsley, Bill Murray ve Idris Elba'ya ait.

"Ateş"
Haluk Piyes'in yönettiği filmde yine Haluk Piyes, Büşra Ayaydın, Eren Hacısalihoğlu ile Sacide Taşaner gibi isimler rol aldı.

Aksiyon ve dram türündeki film, İstanbul'un Tophane semtinden yaşayan iki yakın arkadaşın hayata tutunma mücadelesini ve aşklarını konu alıyor.

"Yemekteydik ve Karar Verdim"
Arzu Okay, Mehmet Güreli, Sema Poyraz ve Gökçer Genç gibi isimlerin oynadığı filmin yönetmenliğini Görkem Yeltan yaptı.

Dram türündeki filmde, Rıza Gürsoy ve ailesinin Kurban Bayramı süresince yaşadıkları anlatılıyor.

"Genç Pehlivanlar"
Mete Gümürhan'ın yönettiği ve Muhammed Ceylan, Beytullah Onur, Harun Kılıç ile Baran Kendirlioğlu'nun oynadığı "Genç Pehlivanlar" haftanın belgesel türündeki yapımı.

Geleceğin güreş şampiyonları olabilmek için mücadele eden Amasya Güreş Merkezi Yatılı Okulundaki 26 çocuğun hayatına ışık tutan belgesel film; aynı zamanda yönetmenin müdahalesi olmadan, yakından gözlem yöntemiyle çocukların arkadaşlıkla rekabet arasında geçen gündelik hayatlarını da anlatıyor.