Demokrat kimliği ile gurur duyan, yeni Partinin Genel Başkanı olacak olan şahıs, "Bizim partimiz MHP'nin devamı olmayacak" diyerek çok büyük(!) ve anlamlı(!) söz etmiş.

Öncelikli olarak 6 yaşında ki çocukların bile bildiği bir şeyi izah ederek başlayalım. Bir şeyin devamı olmak için, o şeyin kapanmış, bitmiş, kendini sonlandırmış olması lazım. Bunu çocuklar bile biliyor.

MHP Allah'ın izniyle yeryüzün de tek Ülkücü kaldıkça bitmeyecek kutsal bir davadır. Hangi akıl size MHP devamı olmayacağız dedirtiyor, zaten isteniz de olamazsınız, MHP bütün Türkiye de var ve kıyamete kadar da var olmaya devam edecektir. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ki; böyle garip bir cümle kurabiliyorsunuz.

Yeni yeni diyorsunuz, alayınız MHP üzerinden siyaset yapıyorsunuz. Yazan, çizen, ekrana çıkan kiminiz varsa, MHP ile oturuyor, MHP ile kalkıyorsunuz. Tek kelime siyaset üretemediniz, işiniz gücünüz ,sosyal medyadan 33.5 kişilik fotoğrafları 400 kişi MHP den istifa etti diye paylaşmak. Ne kadar partinin kapısını açmayan, 1 Kasım dan bu tarafa MHP düşmanı olmuş tipler varsa, habire istifa ediyorsunuz.

Allah aşkına! Yeni partinize Ak Partiden, CHP den, Saadet Partisinden veya siyaset dışı kalmış insanlardan kaç kişi katıldı? Birde o sayıları verseniz de, %20 nizi görsek diyorum.

İçten içe kaynıyorlar. MHP içerisin de neden şikayet ettiyseler, aynısını isimsiz partilerinde kurulmadan yaşıyorlar. Anlayacağınız şimdiden patlak lastikli arabaya döndünüz.

Size bir kere daha hatırlatayım; " ey Balgat, Ey Bahçeli, ey MHP" devri kapandı. Kendinizi anlatın, bak ne güzel olmuş " Menderes, Polatkan ve Zorlunun " mezarlarını ziyaret etmişsiniz. Demokrat bir ailenin demokrat kızı olarak, ağır travmalara rağmen, Demokrat Parti devamı olun. Doğru olanda budur.

MHP den istifa ederek, Başbuğ hayali kurup, Bozkurt selamı yapanlar, hayalleriniz boş çıkacak ve avuçlarınızı yalayacaksınız. Şimdiden sizi rehabilete etmeye başladılar bile, neymiş efendim 60 il başkanı istifa etmiş, 650 delege imza vermiş, bunlar kurucu olmaya kalkarsa parti iktidar olamazmış. Hani her biriniz destan yazmıştınız, illerinizin en sevilen kahraman kınalı elleriydiniz.

İstifa eden MHP eskileri, size yine marabalık görünüyor, yolunuz tikenli, sert, engelli olacak,taşınacak pamuk gibi değerli büyükleriniz var. Omuzlarınız sağlam olsun, yoksa hemen kovulursunuz.

MHP kimsenin devamını kuramayacağı yegane partidir. Tek ülkücü kaldıkça bitmeyecektir.

Cemal Enginyurt / Ortadoğu