24 Haziran seçimlerinin ardından çok şeyler konuşacaklar ama önce bizim söyleyeceklerimiz var. Öncelikle Türk milliyetçiliğinin kurumsal yapısı olan MHP’nin bütün üyelerine gönüllülerine yönetime velhasıl emeği gecen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçim sıradan bir seçim değildi. Bu seçim birçok sebepten dolayı her yönü ile incelenmesi gereken bir seçimdir. Önemini sıralamak istiyorum.

Bu seçim niçin önemli:

1-Demokrasi ile yönetim içerisinde yeni bir dönemin başlangıcı olması hasebiyle önemli

2-MHP’siz bir meclis düşünenlere karşı verilen bir mücadele olduğu için önemli

3-Kıblesi belli olan Türk milliyetçiliği fikrinin meclise taşınması mücadelesi olduğu için önemli

4-Okunmuş bir hareketin vermiş olduğu bir mücadele olduğu için önemli. Niçin okunmuş bir hareket bu dava; bu davanın hamuru Yesevilik ile yoğrulmuştur. İslam düşüncesinin kumaşını dokuyan Türk alimi İmam Maturidi, O’nun dokuduğu elbiseyi milletine dikip giydiren Hoca Ahmet Yesevi’in yoludur. Başbuğumuzun dediği gibi ”Allah davasının yolcuları “ diye hitap etmesinin derinliğinde de bu inanç yatmaktadır. Genel başkanımız sn Devlet Bahçeli’nin her seferinde “OKUNMUŞ BİR HAREKETTİR “ diye atıf da bulunması bundandır. Bağımsız ve bağlantısızdır çünkü bizim tarafımız Türkiye safımız yüce Türk milletidir diyor liderimiz. Birçok din merkezli yapılar bir yerlere, birilerine bağımlı ve bağlantılıdır. Bizim kıblemiz belli indirilmiş olan İslam dinine inancımızdan dolayı okunmuş bir hareketiz.

5-Bu seçimlerin önemli bir tarafı da şudur; yıllar önce Türkeş’iz bir Türk milliyetçiliği ve MHP’siz bir meclis yapılanması ihaneti Başbuğumuzun vefatından sonrada Devlet Bahçeli’siz bir Türk milliyetçiliği ve MHP’siz bir meclis entrikaları faaliyetini yapan ihanet şebekelerine karşı yapılan bir seçim olması hasebiyle önemli.

6-Bu seçim kurtuluş savaşında “DUA TEPE” de verilen bir mücadelenin günümüz versiyonu gibidir onun için önemlidir.

7-Dünyada Türk milletinin kültürünün genlerinin koruyucusu Türk milletinin kurumsal yapısı MHP’nin emin ellerde olmasının mücadelesidir bu seçim.

8- Genç siyasetçilerin önünün açılmasına vesile olan Genel Başkanımızın haklılığının ispatıdır bu seçim onun için önemlidir.

9- Vazife ahlakının gerekliliği düzgün siyaset yapılabileceğinin de ispatıdır bu seçim onun için önemlidir.

10-Cumhur İttifakının haklılığının ispatıdır bu seçim onun için önemlidir.

11-Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben diyen bir anlayışın haklılığının ispatıdır bu seçim onun için önemlidir.

12-Milli ve yerli duruşun içerisinde tarafı Türkiye safı da yüce Türk milleti olan kahramanların seçimidir bu seçim onun için önemlidir.

13-Bölgesel ve küresel kuşatmayı milli duruşu ile yırtanların savaşıdır bu seçim onun için önemlidir.

14-Kardeşlik bağlarının güçlenmesinin seçimidir bu seçim onun için önemlidir.

15-Terörle mücadelenin başarısı ve devamı için önemlidir bu -seçim.

16- Sosyal ve ekonomik meselelerin cumhur ittifakı millet aklı ile ileri seviyede çözümlenmesi için önemlidir bu seçim.

VELHASIL:

49 YILLIK EMANETİN EMİN ELLERDE OLMASININ VE KALMASININ MÜCADELESİDİR bu seçim onun için önemlidir.