Türk milliyetçiliği, tarihi seyri içerisinde defalarca saldırıya uğramış fakat her defasında saldırıları püskürtmüştür.

Türk milliyetçiliğinin medarı iftiharı, Türk milletinin beşeriyetinin yüz akı ülkücülük ve ülkücü hareket, mutlak surette Türk milletinin ve milliyetçiliğinin; Türk kültür medeniyetinin, rakipsiz, koşulsuz tek temsilcisidir.

Türk milleti adına düşünen, risk alan, varlığını Türk milletine adayan ülkücü hareket, Türk milletine karşı yapılan her saldırıyı göğüslemeye ant içmiş, yeminine sadık bireylerle, lider ülke Türkiye istikametinden şaşmamıştır.

Kızıl kurşunlardan korkmamış.

İhtilallerden ve idamlardan yılmamış.

12 Eylülün ardından, partileşme sürecini tamamlamış, ocaklarını yeniden tüttürmüştür.

Oyunları bozan Başbuğ Türkeş, ittifakla ülkücü hareketi meclise taşımış fakat ihanet boş durmamıştır.

Ülkücü hareketin TBMM’de gurup kurması engellenmiş, Yükseliş Kolejinde partileri gasp edilmek istenmiştir.

Başbuğ Türkeş, Türk milliyetçiliğine yapılan bütün saldırılarda, ülkücü hareketi yarınlara taşıma gayretinden bir adım geri durmamış, gözlerini bu aşk ile kapatmıştır.

Türk milliyetçiliğine saldırılar bütün gücüyle MHP’ye karşı yoğunlaşırken, LİDER, TEŞKİLAT, DOKTİRİN inancındaki ülküdaşlarımızın, teşkilat disiplini içerisinde, liderinin emrinde, fikri sadakatle yürüyüşü sekteye uğratılmaya çalışılmış, ülkücü hareketi bölme çalışmaları yeniden devreye girmişti.

Ülkücü hareketi sağcılaştırma operasyonu, ülküdaşlarımıza verilen siyasi rüşvetlerle ve sınır ötesi algı yönetimiyle MHP yeniden gasp edilmeye çalışılmış, ülkücülük kisvesine bürünmüş birkaç siyaset cambazı, ülküdaşlarımızın bir kısmını kandırmayı başararak Türk milliyetçiliğine amansız bir saldırı gerçekleştirmiştir.

Bu gün haklılığımız açıktır, nettir.

Ülkücü harekette yuvalanma fırsatını kaybeden merkez sağcılar, yeni parti kurarak ülkücülük yapma iddialarını; siyasal Kürtçüler, Marksist CHP’liler ve kripto FETO’cularla iş tutarak gösterdiler!

Bu gün meydanların dili bütün oyunların yeniden bozulduğunu gösterirken, ülkücü hareketin; devlet ebet müddet aşkı tarihin seyri içerisinde devam etmekte, büyük Türk milletine ümit ve heyecan vermektedir.

Bu heyecana ortak olmalı, Lider tarafından her fırsatta; ülküdaşlarımızın yuvaya dönüş çağrılarına icabet ederek, kutlu yolculuğa kaldığımız yerden devam etmeliyiz.

Meydanlar ihaneti değil, kardeşliği onaylamıştır.