Bütün gayretleri ve enerjilerini, Milliyetçi Hareket Partisi politikalarını eleştirmek ve onun Sayın Genel Başkanının ortaya koyduğu siyasete saldırmakla tüketenlere soruyorum.

Kışlasından dahi bayrağı indirilen bir ordunun, ihanete uğramış, üniformasının içerisine hainlerin saklanmış olduğu bir ordunun, silkinerek kendine gelmesi ve Türk devletinin bekasına, sınırlarına hülasa varlığına saldıran düşmanlarının tepesine balyoz gibi inmesinden memnun değil misiniz?

En mahrem kurumların, en mahrem odalarına kadar sızmış, milli sırlarımızın dahi kaçırılmış, paylaşılmış peşkeş çekilmiş olduğu bir Türkiye’den, geleneklerini yeniden muhafaza etme gayretine giren bir Türkiye’ye geçişten memnun değil misiniz?

İç savaş çığırtkanlıklarının yapıldığı, devlete meydan okumaların hat safhaya ulaştığı, kaymakamlarımızın dahi şehit edildiği bir Türkiye’den, emniyet amirlerinin teröristler tarafından tokatlandığı bir Türkiye’den, devlet otoritesinin yeniden varlığını gösterdiği bir Türkiye’ye geçişten memnun değil misiniz?

Binlerce yıldır, uğruna nice canlar verdiğimiz, nice kanlar döktüğümüz aziz bayrağımızın, tahrik unsuru olarak görüldüğü Türkiye’den, bayrağımızın yeniden yakıştığı yere, en yükseğe çıkmasından memnun değil misiniz?

Megri megri türküleri yerine, Atsız’ın romanlarını aratmayacak kıvamda televizyon dizilerinin ve programlarının varlığından, Türkiyem ve Çırpınırdı Karadeniz Türkülerinden memnun değil misiniz?

Kürtçe konuşan kardeşlerimizle, PKK’lı teröristlerin ayırt edildiği bir ülkeden hoşnut değil misiniz?

Din adına şarlatanlık yapanların, yüce dinimiz İslam’ı, batıl dinlere peşkeş çekenlerin iplerinin pazara çıkmasından hoşnut değil misiniz?

Bu sorulara nasıl cevap verdiniz bilmiyorum.

Fakat bildiğim bir şey var ki; Milliyetçi Türkiye arzumuz adım adım gerçekleşmekte, tane tane uygulanmaktadır.

Türk devletine “Devlet” eli değmiştir.

Düşmanlarımızın çırpınışı beyhudedir.

Bizdenmiş gibi görünenlerin saklanmaları nafiledir.

Bizi üzen, bizim bizi anlayamamamızdır.

Türk devleti ve milletinin büyük ve muhteşem yolculuğu devam etmekte, önündeki taşlar temizlenmektedir.

Ülkünüze güvenin, ülkücülüğünüze güvenin, liderinize güvenin.

Bu muhteşem yolculuğu hep birlikte başaracağız.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, partisinin önünde dikili olan Orhun Yazıtlarındaki kurallara göre hareket etmektedir.

Herkes o kurala dahil olsun, kurulan oyun bozulsun.