İ.P. Genel Sekreteri Aytun Çıray denen zavallının, MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeliye laf yetiştirme çabası, siyasi bir ihtiyaçtan daha çok, basit bir senaryonun beceriksiz bir komedyenini andırmaktadır.

Siyasetin günah havuzunda ıslanmış bu zavallı;

Devlet Bahçeli ile alakalı söyleyeceği lafları süzgeçten geçirmek mecburiyetindedir.

Bu mecburiyet, akıl, izan ve siyasi ahlakın bir emridir.

Şöyle ki; partisinin Genel Başkanı tarafından, Sayın Bahçeli için söylenmiş laflar ortadadır. Siyasi hayatının 17 yıldan fazlasını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi överek geçiren bir genel başkana sahiptir.

Meral Akşener geçmişte kendisine Sayın Bahçeli ile ilgili sorulan sorulara verdiği cevapları, partisinin yöneticilerine söylemeli ve anlatmalıdır.

Yıllarca; İ.P. kurucularının yarısından fazlası tarafından, Devlet Bahçeli’ye yapılan övgüler ortadadır.

Televizyon kanalları, gazete manşetleri ortadadır.

Dün; Sayın Bahçeli’ye övgüde yarışa girenler, yeni bir siyasi yapılanmada süt dökmüş kediye dönmüş, aralarından, çirkin bir baykuş seçerek, onun kirli sesinin arkasına sığınmışlardır.

Mayınları temizlesin diye önden gönderilen zavallı Aytun Çıray bilemeyebilir fakat onu gönderenler bilirler ki, Ülkücüler; MHP’yi de, liderini de çakallara yem etmemiştir, etmeyecektir.

Dünden kalan ülküdaşlık hatırını yok sayanlar, baykuşun çirkin sesinden mutlu olanlar, MHP’ye saldıran ve saldırtanlar unutmayınız ki, sizleri ülkücü hareket ve tarih not etmektedir.

Siyasi ihtiras ve arzularınızı, makam hırsınız ve koltuk sevdanızı, bir türlü inmek bilmeyen egolarınızı tatmin şeklinize karışmayız.

Siyasetin hangi havuzunda ıslanacağınız, hangi kumsalında oynayacağınız ülkücüleri ilgilendirmez lakin MHP’ye saldırırsanız, tatilinizin keyfi kaçar.

Size ısrarla unutmak istediğiniz geçmişinizi hatırlatmak istemiyorum, içinizdeki edepsizleri, edebe yönlendirin yeter.

Ben, biz, siz hepimiz biliyoruz ki; bu gün ısrarla Balgat dediğiniz, MHP genel merkezinde, Genel Başkanlık makamında, ön ilikleyip el öptüğünüz asla unutulmamıştır.

Son söz;

Kendi geçmişinize hürmet edin, baykuşlarınızı susturun…