İnsan kendisini ülkücü kimlikli bir siyaset içerisinde tarif ettiğinde, duruşundaki ülkücülük ötelerden görünmelidir. Ülkücüyüm diyorsa, aklı ve izanı milli düşünür, dili milli konuşur, vicdanı milli bir mahkeme kurar. Ülkücülük iman tahtasında ahlaklı olmayı gerektirir, ülkücülük bir duruştur, fazilettir, erdemdir. Sadakattir, vefadır, ülkücülük zor bir iştir, şairin dizelerinde olduğu gibi,''ülkü denen nazlı gelin erde şan ister''

Ülkücülük; Türk milletini yücelere taşıma felsefesidir, ülkücülerin siyaseti, asaletin içerisinde iftira barındırmaz, kötü siyasetçinin yalana sarıldığı yerde, ülkücü doğruya sahip çıkar. Doğruya sahip çıkmanın bedeli, Hz. Hüseyin'in ödediği bedel dahi olsa, ülkücü ödemeye hazırdır.

Ülkücülük; hatıradır, hatırlatmadır, milyonlarca bozkurdun ilahi huzurda bir birine verdiği sözdür.''yastığım mezar taşı yorganım kar olsun, ben bu yoldan dönersem namus bana ar olsun'' bu söz ülkücüler tarafından ilahi huzurda verilmiş sözdür. Aynı mekânda ve aynı zamanda yaşamamış olsalar dahi ülkücüler bu sözün muhatabıdır, sözünü tutmak erdemi ya da ayıbı kişiseldir.

Ülkücülük; milletin birliği için feryat etmektir, milletin geleceği ve devletin bütünlüğü her ülkücünün haysiyet vazifesidir, bu uğurda akıl yorar, kalem oynatır, siyaset yapar ve bu uğurda kavga eder. Rüyalarını süsleyen Türk milletinin geleceğini tehlikeye atan kişi yada kişilerle, gurup veya guruplar düşüp kalkmaz, ülkü gülünü yanlış bostanlara götürüp ekmez, kurutmaz, kurumasına müsaade etmez.

Ülkücülük; Türk milleti için din ve tarih harmanının en ideal ürünüdür, maddi yada siyasi ikbal için terk edilmez, hiçbir ahlak sahibi kutsal olanı kutsal olmayana terk etmez, bir insan ben ülkücüyüm diyorsa, ülkücülüğü buna müsaade etmez, ancak içindeki ülkü aşkı bitmişse, kiralık beyin olarak her yerde olabilir, artık namus ona ar olmuştur.

Ülkücü hareketin kırk yılı aşmış mücadele kervanında, yorulan olmuştur, kırılan olmuştur, VURULAN olmuştur, kervan onurluca yürümüştür, satanlar veya kervanı talan edenler kervanın hızını kesse de, bu dava ilahi yola devam edecektir.

Bir kısım insanların çıkıp ta, kendi dünyalık ikballerini ve geleceklerini,  teröristlerle, emperyalistlerle, içinde Türk sevgisi bulunmayan siyasetçilerle ve onların iş birlikçileri ile tamamlamaya karar vermişse, bunu açıkça söylemeli, ülkücülüğü reddettiğini duyurmalıdır, ülküdaşlarını hançerlememeli, ülkücü onurunu giderayak sonlandırmalıdır.

Ülkücülerin kana kan cana can verdiklerini dünya âlem bilir, satıp gidenlerde bilir. Daha bilsinler ki, bugün ülkemizi bataklığa götüren insanların batışını seyrederken asla üzülmeyecekler, her fırsatta partilerine, partililerine hakaret ve iftiradan geri kalmayan bu KİRALIK SİYASETÇİLERİ tanıyacak, terörle yakınlaşan siyasi parti/partilerde olan kişilere olan sessizliğini sorgulayacaktır.  

Bu yazımda ülküdaşlarımızın gönül defterinden silinmiş insanlardan bahsettim, isim yazmadım, ihaneti ve ihanetçileri bilen ülküdaşlarım, yukarıda yazdıklarım herkes için geçerlidir, ben yapıyorsam benim için, sen yapıyorsan senin için, o yapıyorsa onun içindir, önümüzdeki zaman içerisinde kiralık siyasetçilerin ülkücülüğü pazara çıkarmasına müsaade etmeyeceğiz...

İrfan Topçu

***

Sizde bu bölümde yazmak isterseniz sitemizin ilkelerine ters düşmeyen yazılarınızı [email protected] mail adresine gönderin sizin adınızla yayınlayalım.

Not: Yazılarınızda isminizi ve kullanılacak mail adresinizi yazmayı unutmayınız.