Kabe- AKP- HDP

 

Hayata bakışı ve olayları yorumlaması açısından Marksist bir düşünceye sahip olan HDP, terör örgütü PKK’nın fikirlerini, düşüncelerini ve döktüğü kanı kabul ederek siyasi hayatına devam etmektedir.

Ülkemizin ve milletimizin birliğine kast etmiş bu düşünce; hastaya şifa götüren doktoru, çocuğa bilgi veren öğretmeni ve minarede ezan okuyan imamı katletmekten geri kalmayacak kadar vahşi, bir o kadarda haindir.

Komünizmin ve Marksizm’in beslemeleri İslam dini ile zaten barışık olamazlar, olmadılar.

Onlar için din afyon olmaya devam etmekte, bölücülük istikrarını korumaktadır.

Şimdi esas konumuza dönelim;

AKP din değerleri üzerinden siyaset yapma alışkanlığından vazgeçmediği gibi, bu kötü alışkanlığını artırarak devam ettirmektedir.

HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın, Taksim ve Kâbe benzetmesi, Başbakan Davutoğlu için bulunmaz bir nimet olmuş, mal bulmuş mağribi gibi olaya dalmıştır.

Meydanlarda bağırarak; biz Kâbe’ye laf söyletmeyiz diyerek, HDP ile rol paylaşımına girmiştir.

Eski genel başkanından gördüğü talimle miting meydanlarında, eyyy diye başlayan konuşmaları ve Kâbe’ye sahiplenmesi tam bir komedidir.

Komedidir; çünkü eski genel başkanları için, ona dokunmak ibadettir diyen densizlere ses çıkartmamıştır.

Komedidir; çünkü onda Allah’ın sıfatları var diyen edepsizlere sessiz kalmıştır.

Komedidir; çünkü AKP’ye üye olmak eski genel başkanınıza nikâhla bağlanmak diyen cehalet kümelerini duymazdan gelmiştir.

Komedidir; çünkü Kur-an ayetleri ile kakara makara diye dalga geçen densizlerle, omuz omuza aynı kabinede görev yapmış, suskunluğa bürünmüştür.

AKP- HDP rol paylaşımı ardından, kutsallık kavramlarına sahiplenme duygusu, ayıpla ifade edilemeyecek kadar kötüdür.

AKP’nin saldırdığı kutsallarımızın örnekleri saymakla tükenmez, yazmakla bitmez iken, Kâbe üzerinden sahte dindarlık eylemleri beyhudedir, çırpınıştır.

Kabe üzerinden çok insanlar siyaset yapmak istedi, ticaret yapmak istedi, rant sağlamaya çalıştı, şimdi hiç biri yok. Adları yok, soyları yok, nesilleri yok. Kâbe var olmaya devam ediyor ve kıyamete kadarda devam edecektir.

Bilinmelidir ki AKP ve rol paylaştığı BDP yok olacaktır.