FETÖ desteğini arkasına alıp MHP'yi ele geçirme operasyonunu başaramayanlar, bu sefer MHP'ye zarar verecek yeni parti kurma girişimine başladılar. Arkalarına aldıkları CHP, solcu, komünist, devrimci, bölücü medyayla her gün MHP'de toplu istifa haberleri yaptırıyorlar. Yalanı öyle abartıyorlar ki, bu haberler karşısında gülmek bile insanın içinden gelmiyor, sadece tiksinti veriyorlar.  

"MHP'den 500 kişi istifa etti" diye fotoğraflı bir haber yayınlıyorlar, fotoğraftaki kişileri sayıyorsun, toplam 27 kişi… Akıllarınca "MHP bölünüyor, MHP parçalanıyor" algısını oluşturmaya çalışıyorlar. Öyle bir şey yokta, hadi diyelim 81 ilden 100 kişi MHP'den istifa etti. Toplamda 8.100 kişi… 

Hadi "200 kişi istifa etti" diyelim 16.200… 

Hadi "300 kişi istifa etti" diyelim 24.300…

Ne yapacaksınız, yeni partiyi MHP'den istifa eden 24.300 kişiyle mi kuracaksınız? 

Oy oranınız bu mu olacak?

Kaldı ki, şu an MHP'den istifa edenlerin toplamı 500-1000 kişi bile değil… Zaten bu istifa edenlerin çoğu ya ihraç edilmiş, ya ihraç edilecek olan kişilerdi.

MHP'ye bu algı operasyonunu kim yapıyor?

İşte bu sorunun cevabı bilenler,  MHP üzerinde kimin operasyon yaptığını görenlerdir.

Geçtiğimiz günlerde, kurulacak yeni partinin kurucular kurulunda yer alan bazı isimler bizzat Meral Akşener tarafından açıklandı.

Açıklanan isimlere baktığımızda "Partiyi kurarken ideolojik hiçbir kaygımız olmayacak" diyen Ümit Özdağ'ın, İsmail Ok'un, Yusuf Halaçoğlu'nun, Cihan Paçacı'nın haklı çıktığını gördük…

Eee, o halde bu zihniyetle niçin MHP'yi ele geçirmeye çalıştınız?

Eee, o halde kime Ülkücülük dersi vermeye çalıştınız?

Eee, o halde, MHP'lileri, Ülkücüleri niçin tahrik ve taciz ettiniz?

DSP'li eski bakan Suat Çağlayan'ı, DSP'li eski Bakan Aydın Tümen'i, AKP'li eski Milletvekili Kazım Ataoğlu'nu ve DYP eski milletvekili İbrahim Cevher Cevher'iyi kurucular kurulu yapabilmek için miydi, bunca gürültünün, patırtınız?

Ya bunların peşine gidip, yıllardır içinde bulunduğu partisine hakaret eden zavallılar, ne oldu ulaştınız mı hedefinize?

MHP dördüncü partisi olmuş, ideolojisi, davası olmayan birinin peşine takılıp, ne yaşayacağınızı sanıyordunuz?

Görün bakın daha neler yaşayacaksınız neler!

Kimi zaman halinize acıyacağız, kimi zamanda acı acı güleceğiz.

Bugüne kadar ne söylediklerimizde, ne yazdıklarımızda zerre kadar yanılmadık, kimseyi de yanıltmadık!

MHP'ye yapılmak istenen operasyonu göremeyenler, bir rüzgâra takıldı ve şimdi bir şaşkınlığın girdabında debelenip duruyorlar. Her geçen gün yaşananlar bizi haklı çıkarıyor.

Partiyi kuranlara ve ideolojik kaygısı olmayan adamlara bakın yeter…

Kurulacak yeni partinin kurucular kurulu listesinde yeralan bir isimde özenle seçilmiş ve imaj aksesuarı olarak kullanılmaya aday olarak karşımıza çıktı.

Fethullah Gülen'in "ona sahip çıkın, onu koruyun" dediği birisi parti kuruyor ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde darbeciler tarafından tanktan açılan ateşle karnından vurulan emniyet müdürü Fatih Eryılmaz'da kurucular kurulunda yer almış!

FETÖ'nün tüm işadamlarının desteklediği, FETÖ'nün tüm medyasının desteklediği, FETÖ'nün tüm yargısının desteklediği, FETÖ'nün tüm siyasi ayağının desteklediği birisi parti kuracak ve FETÖ'nün yaraladığı, ölümle pençeleşen bir emniyet müdürü, böyle bir isim yanında parti kurucusu olacak…

Türkiye'de her iz birbirine karıştı. Artık kavramlara bile yeniden anlam yüklemek gerekiyor.

Fatih Eryılmaz'ı herhalde artık Fethullah Gülen, Emre Uslu, Önder Aytaç, Nazlı Ilıcak gibi isimler tebrik edecektir. Çünkü parti kurduğu bayanı en çok destekleyen bunlardı ve bizimle bu yüzden kavgaya tutuşanlardı.

Değer miydi Fatih Eryılmaz? 

Ölümle pençeleşmenin bedeli, onlarla yanyana gelmek için miydi?

MHP'de yapılmak istenen operasyon, Türkiye'de yaşatılmak istenenler için ön girişti. Bu durumu beyni olanlar gördü. Göremeyenlerde hala beyni var gibi davranıyor.

MHP'deki ve Türkiye'deki operasyonlar bitmedi ve artarak devam edecektir. Beyni olanlar dikkatli olsun…